2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه استاد داشتم  کارش خیلی خوبه فک کنم دکتر طیبه آقایی متخصص ترمیم و زیبایی شوهرشون دکتر سی ...

مرسی عزیزم کارشون خوبا واقعا ؟

بعد عزیزم اگه خودتون وارد هستید یه سوالم داشتم

ااول اینکه می خواستم ببینم با لمینت یا کامپوزیت میشه دندانی که کج هست و روی دندان دیگه هست رو درست کرد تاحدبی 

وهمینطور اگه دندون عصب کشی شده  ( دندان ۴ یه سمتش متاسفانه شکسته میشه ترمیمش کرد ؟)

بعد اینکه لمینت بهتره یا کامپوزیت ؟

مرسی عزیزم کارشون خوبا واقعا ؟ بعد عزیزم اگه خودتون وارد هستید یه سوالم داشتم ااول اینکه می خواستم ...

تو دانشگاه خیلی خوب بود، حالا میتونید برید مطبشون مستقیم ببینید و بپرسید،

اگه کجی زیاد باشه با لمینت و بهترین راهش ارتودنسی هست

برا لمینت تراش زیاد میخواد نسبت به کامپوزیت

دندون ۴ رو هم میشه ترمیم کرد ولی بهتره روکش کنی، باز باید بصورت کلنیکی دیده بشه که شکستگی تا کجا هست ممکنه افزایش طول تاج بخواد

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
من یه استاد داشتم  کارش خیلی خوبه فک کنم دکتر طیبه آقایی متخصص ترمیم و زیبایی شوهرشون دکتر سی ...

سلام عزیزم. واسه قالب گیری و روکش روی پایه ایمپلنت کدوم دکتر خوبه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
سلام عزیزم. واسه قالب گیری و روکش روی پایه ایمپلنت کدوم دکتر خوبه؟

سلام عزیزم برای ایمپلنت دکتر لقمان احمدی و دکتر یوسفی متخصص پریود توی شیراز هستند می‌دونم کارشون خیلی خوب هست ولی برای قسمت روکشش کسی رو سراغ ندارم ولی خب احتمالاً خود همین مطب‌ها با دکترای خوبی در ارتباطند برا روکشش

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
سلام عزیزم برای ایمپلنت دکتر لقمان احمدی و دکتر یوسفی متخصص پریود توی شیراز هستند می‌دونم کارشون خیل ...

راجب دکتر علی نعمتی پور اطلاعی ندارید که کلا کارشون چطوره؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»