2777
2789
عنوان

دندون پزشکی

77 بازدید | 7 پست

اگه یکی از دندون های انتهایی دهان رو 

توی یک کلینیک خوب و قابل اعتماد نشون بدم 

توی اون کلینیک ،  حداقل ۱۰ تا دندونپزشک هست 

برای یک دندونم عکس و ... بگیرم

چندتا دندونپزشک بگن ترمیم ساده نیاز داره 

چندتا دندونپزشک با توجه به عکس بگن به عصب کشی نیاز داره 

توجه کنید یک دندون خرابه ، نظرات پزشک ها در مورد همون یک دندون متفاوته .

شما  باشید چه کار میکنید ؟؟

مچکر میشم خواهرانه یا برادرانه راهنمایی کنید 🌹🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

ترمیم ساده میرم اگر بین مارش به عصب رسید ک خب عصب کشی میکنه اکرم نرسید به عصب ک چ بهتر

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
ترمیم ساده میرم اگر بین مارش به عصب رسید ک خب عصب کشی میکنه اکرم نرسید به عصب ک چ بهتر

بین کارش

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش متخصص ریشه برو. اگر پوسیدگی در مینای دندان باشه اصلا نباید بهش دست زد و باید بهش فرصت داد، اگر پوسیدگی در عاج دندان باشه باید ترمیم کرد یعنی خالی و پر بشه. اگر وقتی شیرینی میخوری دندونت درد میگیره این درد پوسیدگی هست اما وقتی دندونت به سردی و گرمی حساس شده این درد رسیدن به عصب هست

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
پیش متخصص ریشه برو. اگر پوسیدگی در مینای دندان باشه اصلا نباید بهش دست زد و باید بهش فرصت داد، اگر پ ...

مچکر ممنون 🌹

جالب اینجا بود اصلا درد نداشت 

فقط توی عکس و اُ پی جی نشون داد که خرابه 

تازه یه هلال مشکی روی دندون نمایان شده بود 

مچکر ممنون 🌹 جالب اینجا بود اصلا درد نداشت  فقط توی عکس و اُ پی جی نشون داد که خرابه  ...

آره بعضیا کلا این مدلین که دندوناشون ظاهر سالمی دارن ولی از ریشه پوسیده میشن و متوجه نمیشن. برای همین میگن اینجور افراد باید  هر ۶ ماه یکبار معاینه بشه دندوناشون. و برای همچین دندان هایی نخ دندان مهم تر از مسواک زدنه

البته خیلی از دکترا وجدان کاری ندارن و با یه پوسیدگی که هنوز میشه بهش فرصت داد برای عصب کشی، چون نمیخوان خیلی وقت بذارن و دقت کنن سریع میگن برو عصب کشی کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
آره بعضیا کلا این مدلین که دندوناشون ظاهر سالمی دارن ولی از ریشه پوسیده میشن و متوجه نمیشن. برای همی ...

بله درسته 

مچکر نازنین 🌹

شبتون آروم