2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 94 پست

بگو اونا برای هوا و هوس خودشون نبوده ....

ببیشتر ازدواج هاشون با زنای بی سرپرست کا شوهراشون در جنگ ها فوت می شدن بوده 

برای اینکه به فساد کشیده نشن یا توسط ثروتمندان مورد آزار و اذیت و توهین قرار نگیرن 

الان دیگه خود رهبری هم چند همسری نهی کرده ...

بگو هوست رو اسم دین نذار روش 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
اون زمان عادی بوده عزیزم ۱۴۰۰سالپیش

نمیشه که

تعهد یه بحث انسانیه

یعنی چی عادی بوده

مگه یه زن کم بوده؟

گیریم اون موقع عادی بوده

خدا چرا توی قران که یه کتاب جاودانه ست از چند همسری گفته؟ اونم خیلی عادی!

کاش هیچوقت اینو نمیفهمیدم که مث میخ کوبیده شه تو سرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه که تعهد یه بحث انسانیه یعنی چی عادی بوده مگه یه زن کم بوده؟ گیریم اون موقع عادی بوده خدا ...

نوشته اگر بتوانید عدالت را رعایت کنید که نمیتوانید 

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

بگو اونا برای هوا و هوس خودشون نبوده .... ببیشتر ازدواج هاشون با زنای بی سرپرست کا شوهراشون در جنگ ...

اون زنها رو مگه دورادور نمیتونستن کمک کنن؟

بهشون پول بدن یا هرچی نیاز داشتن

حتما نیاز نبوده بگیرنشون ک

اون موقع هم تعهد وجود داشته

زن احساس داشته. قطعا زنای قبلشون ناراحت میشدن

نمیتونم اینو درک کنم واقعا

نوشته اگر بتوانید عدالت را رعایت کنید که نمیتوانید 

خب اصلا چرا باید بگه؟؟؟

دارم میگم یک زن کافیه! دقیقا به اندازه یک مرد!!!!!!

چرا اگه میتونه عدالتو رعایت کنه باید دو زن یا چهار زن بگیره؟؟؟

وقتی یکی کافیه؟!!!

استارتر به هدفش رسید خدا لعنتت کنه 

من اینجا از شما دعا خاستم نه لعنت.ببخشید درد و دل کردم حالم خوب نبود تا اینکه شوهرم زنگ زد.به کی میگفتم حرفمو.برام دعا کن زندگیم رنگ آرامش بگیره نه لعنت

اسی چه جوری این مردو تحمل میکنی 🥺 میدونی صیغه ای داره بازم ریلکس نشستی تاپیک میزنی 😑 این شوهر من ...

خدا نکنه گلم 

اگه کشتنی بود باید شوهر بیشعور همسایمونو کشت که باوجود دختر ۱۸ ساله و پسر ۱۱ سالش 

فقط به خاطر پول رفته زن صیغه کرده کتمان هم نمیکنه دیگه سر کار هم نمیره چون اون زن دوم عو ضیش گفته زنتو طلاق بده تا خودتو بچه هاتو رو سرم بذارم خرجتونم میدم 

اسی جان تاپیکتو قفل کن چون واقعا نمیشه نظر یا ایده داد خیلی شرایطت سخته 

خب اصلا چرا باید بگه؟؟؟ دارم میگم یک زن کافیه! دقیقا به اندازه یک مرد!!!!!! چرا اگه میتونه عدالتو ...

منم مثل تو.فقط می‌دونم استارتر به هدفش رسید 

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

منم مثل تو.فقط می‌دونم استارتر به هدفش رسید 

و هدفش؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
:)))))) بازم دلیل نمیشه. من نمیتونم با این قضیه کنار بیام واقعا چرا خدا تو قران گفته چندهمسری رو؟ ...

خدا بنده ها و مخلوقاتش رو بهتر میشناسه من صرفا با این موضوع دستورات الهی رو نمیتونم زیر سوال ببرم چون حتما حکمتی داره خداوند حکیمه، در جامعه ی حجاز عرب از قبل از اسلام این جریان بوده و وقتی پیامبر مبعوث شد بین اونها این رسم رو داشتن، خداوند عالمتره به موضوع و اینکه چرا دستور تک همسری نداد رو من فلسفه اش رو با علم ناقص خودم درک نکردم. شاید علت این بوده که جامعه نمی پذیرفته. در جامعه ای که دخترها رو زنده به گور میکردن این مساله حتما با مخالفت روبرو میشد. خداوند متعال دستوراتی دادن که اون جامعه کم کم اصلاح بشه و از خوی و خصلتهای بدشون به طرف کرامتهای انسانی برن. خودم هم به شخصه نمیتونم بپذیرم و با دو همسری اصلا زندگی نمیکنم.

واین نیز بگذرد....

اون زنها رو مگه دورادور نمیتونستن کمک کنن؟ بهشون پول بدن یا هرچی نیاز داشتن حتما نیاز نبوده بگیرنش ...

نیاز بوده چون اگر نمی شده  به پیامبر و امام اون زمان تهمت هوسرانی می زدن 

ارتباط نامشروع ،نامحرم بودن 

ولی وقتی اسم پیامبر و...میومد ردشون از نگاه ناپاک حفظ می شدن 

دوم اینکه فرهنگ جامعه ی اون زمان بوده

الان چرا رهبری و امام خمینی چند تا زن ندارن؟

چون زمان فرق کرده هم دیگه نیازی نیست 

ولی درحالی که امیر عرب ها چند تا چند تا دارن...

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر