2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 94 پست

امام علی تاحضرت زهرا زنده بود زن نگرفت پیامبر تا وقتی خدیجه زنده بود زن نگرف

بعد از اونم هرچی پیرزن و بی بضاعت وشوهر مرده تو جنگ بود میگرف

ب شوهرت بگو تو اینجوری هستی؟

توبقیه ی احکام و عبادات و برخورد بازن مثل امام علی هستی؟ک تو صیغه کردن مثل امام علی میخای بشی؟

قران میفرماید زن بگیرید اگر میتوانید عدالت رعایت کنید در اخرایه میفرماید نمیتوانید

تو از حرف قران گنده تری ینی؟

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو آره خب اونا امام بودن معصوم بودن ظلم نمیکردن مساوات رو رعایت میکردن، دوره زمونه اونا تو جامعه این جریان پذیرفته شده بود عرف بود. تو که معصوم نیستی، در ضمن شرط مساوات رو خدا گذاشته و در آخر آیه گفته '"اگر نمیتونید مساوات رو رعایت کنید باید فقط به یک همسر کفایت کنید""

واین نیز بگذرد....

اسی خودت مردی پس زر نزن گو*م نخور اوکی؟ عوضی هری

نمیدونم چی بگم بهت.خدا میدونه.چون نمتونم حرف دلمو به کسی بزنم اینجا میگم چون عقده شده برام.پس مودب باش.حلمو بدتر ازین نکن.بعضی وقتا مجبوری که بمونی و هر تحقیری رو تحمل کنی.خدا براتون نیاره.پس همدردی کن نخ بی ادبی.که مدیون من میشی

امام علی تاحضرت زهرا زنده بود زن نگرفت پیامبر تا وقتی خدیجه زنده بود زن نگرف بعد از اونم هرچی پیرزن ...

واقعا میگی؟!

تا قبل از زنهای قبلی زن نداشتن؟ مگه میشه؟!

من دوسشون دارم ولی این موضوع همیشه برام سوال بوده چون با چند همسری مخالفم

بعدم اون زن های جنگ زده رو برای چی باید بگیرن چندتا چندتا؟؟؟؟ خب بهشون کمک میکردن . نه اینکه به عنوان زن بگیرنشون!

واقعا میگی؟! تا قبل از زنهای قبلی زن نداشتن؟ مگه میشه؟! من دوسشون دارم ولی این موضوع همیشه برام سو ...

اون زمان عادی بوده عزیزم ۱۴۰۰سالپیش

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

شما که با صیغه ایش کنار اومدی با عقدی هم حتما کنار میای . ناهار نون و پیاز بزار جلوش بگو حالا که مث ...

عزمزمه فقط دلم به این خوشه که صیغه ای.و میگم شاید یه روزی ولش کنه.واینکه شوهرم از ابروش می‌ترسه و نمیخاد کسی بفهمه.و مطمئنم هیچوقت عقدش  نمیکنه.دعا کن برام اونقدر نذر و نیاز کردم و دعا کردم ولی خدا هیچی نمیکنه.میگم شاید حکمت خدا اینه صبرمو می‌سنجد.تو این روزا برام دعا کن که صبر زینبی داشته باشم

بگو آره خب اونا امام بودن معصوم بودن ظلم نمیکردن مساوات رو رعایت میکردن، دوره زمونه اونا تو جامعه ای ...

:))))))

بازم دلیل نمیشه.

من نمیتونم با این قضیه کنار بیام

واقعا چرا خدا تو قران گفته چندهمسری رو؟؟

واقعا...

من دوست داشتم اسلامو

ولی هیچوقت برای این قانع نشدم

مگه یه زن کمه؟ مگه زن کمه؟؟؟ که باید یک مرد باشه و چند زن که توازن ایجاد بشه؟؟؟

نمیدونم چی بگم....

واقعا میگی؟! تا قبل از زنهای قبلی زن نداشتن؟ مگه میشه؟! من دوسشون دارم ولی این موضوع همیشه برام سو ...

ببین تاحضرت زهرا وخدیجه زنده بودن نگرفتن

اونا ک مردن گرفتن

بعد فرهنگ عرب باما فرق داره

زنه بی شوهر مونده خیلی بد و ابروریزی بوده 

بعد یه مرد بیاد وبره کمک کنه

حتی الان توایرانم حرف درمیارن 

چ برسه عرب جاهلی

پس باید محرم میبودن

شوهر اسی دنبال هیز بازی  و لجن بازیه 

به اماما ربط میده

راست میگی چیزای دیگه تم شبیه امام کن😒