2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

118 بازدید | 12 پست

بچه ها توروخدا بیاین کمک! من تازه امروز دارم ازکاپ استفاده میکنم. مگ نباید دنباله کاپ بیرون از واژن بمونه؟؟ برامن اولش بیرونه بعدش کم کم میره داخل. یعنی براشماهم اینجوریه. بسختی باید پیداش کنم!!هرکسی میدونه بگه لطفا

باید درست جا بزنی خم‌کنی بعد تو ک رف ولش کنی زیادم نده بالا 

من گرفتم دو سری گذاشتم دیدم دارم کلافه میشم خیلی سخت بود گذاشتن ذراورذنش اصلا ی وضعی 

بعدش میزاشتمم دل ذرد شدیذ میکرفتم الانم دیگ اخر ب این نتیجه رسیدم نوار بهداشتی خوب بگیرم تن تن عوض کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول یکم چندشت میشه ک‌ انگشتت باید بره داخل  دنبال کاپ بگرده، روزای بعد برات عادی میشه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

باید درست جا بزنی خم‌کنی بعد تو ک رف ولش کنی زیادم نده بالا  من گرفتم دو سری گذاشتم دیدم دارم ...

من مشکلم قاعدگی شدیدمه، سه روز اول کاپ اصلا جوابگو نیس،لباسمم یکم لک میکنه، سه شب اول نوار کمکی میگیرم، یا کلا شبا کاپ استفاده نمیکنم، ولی روزای بعد بهتره

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

ببین اگه دنبالش  بیرون بمونه، چجوری میخوای لباس روش بپوشی، همش گیر میکنه ب لباست، دنباله باید بره داخل

باید درست جا بزنی خم‌کنی بعد تو ک رف ولش کنی زیادم نده بالا  من گرفتم دو سری گذاشتم دیدم دارم ...

من تازه امذوز دارم استفاده میکنم پدرم دراومد تادرش اوردم .منم انگاردل دردمیگیرم یجوری میشم😢دیدم همه تعریف کردن خریدم

من تازه امذوز دارم استفاده میکنم پدرم دراومد تادرش اوردم .منم انگاردل دردمیگیرم یجوری میشم😢دیدم همه ...

مث من ۳۰۰ تومن ریختم دور ولی عبنداره تجربه کردی تو دلت نمیمونه 

بابا علکی نیست ک یچی توت باشه ب اون سفتی ادم رحمش مشکل پبدا میکنه و درد میگیره ... دربیار بزار...

خب من ناخن دارم سختمه ناخنموبکنم توم نمیتونم😂😂چیکارکنم عاقا

اگه دستکش پزشکی داری ازون استفاده کن، دختر دایی همسرم، ناخن داشت ولی میگفت راحت درش میارم

اگه دستکش پزشکی داری ازون استفاده کن، دختر دایی همسرم، ناخن داشت ولی میگفت راحت درش میارم

ن ندارم باید بخرم .نمیدونم من حالم بدمیشه. تازه دل دردم گرفتم.انگارنمیسازه بهم😢

مث من ۳۰۰ تومن ریختم دور ولی عبنداره تجربه کردی تو دلت نمیمونه  بابا علکی نیست ک یچی توت باشه ...

واقعا اره. کلا توهیچ زمان پریودی من دردندلشتم.ازامروز ک اینوگذاشتم درد دارم. اوهوم😢