2777
2789
عنوان

دخترم دیوانم کرده

532 بازدید | 23 پست

پنج سال و نه ماهشه..همش درحال نق زدن.یکسره یا باید جلو تلویزیون باشه کارتون ببینه یا باهاش بازی کنم..هر روزم گریه میکنه که منو ببر خونه این و خونه اون...دیگه نمیدونم چیکار کنم با هیچ وسیله ای هم سرگرم نمیشه اهل نقاشی و خاله بازی و این چیزا نیست..اسباب بازی میخرم نهایتا یک ربع یاهاش سرگرم میشه و دیگه کلا میندازه کنار وبازی نمیکنه..حالم ازهرچی بچست به هم میخوره😒

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بچه اگه زودتر میاوردی الان باهم بازی میکردن انقدرم حوصلش سرنمیرفت بهت گیر بده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

حالا به بچه های دیگه چکار داری همه که مثل بچه شما نیستن. بفرستش مهد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
 پیش دبستانی نمیره؟؟؟؟

دو ماه رفت..از بس مریض شد دیگه نفرستادمش..اخه غذا و دارو نمیخوره..مثل نوزادا فقط یکم‌ شیشه شیر میخوره

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔