2777
2789
یعنی ممکنه عاق اولاد پنج سالع هم بشیم؟ 😔 من پری شب بچموبخاطر یه برف شادی خیلی کتک زدم یعنی ممکنه عا ...

عاق چیه خدا هوای مظلوم داره اون بچه طفل معصوم از خودش دفاعی ندارن معلومه که خداوند حتما خشمش شمارو میگیره

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

یعنی ممکنه عاق اولاد پنج سالع هم بشیم؟ 😔 من پری شب بچموبخاطر یه برف شادی خیلی کتک زدم یعنی ممکنه عا ...

منم پسرم دندونش شدید دردمیکنه،هزینه ی دکترندارم😔یعنی الانمبیدارشن هیچی براصبحانه ندا یم😔😔😔😔نمیدونم تودلشون منونفرین میکنن

حیف کاربری ۹۶که ترکید هی عامو هی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسرم دندونش شدید دردمیکنه،هزینه ی دکترندارم😔یعنی الانمبیدارشن هیچی براصبحانه ندا یم😔😔😔😔نمید ...

نه عزیزم چه ربطی داره تقصیر شما مگه .مگه شوهرت کار ندارن

من بابام مرده دلم تنگشه

اما ی بار سرسفره دعوامون شد مقصراون بود کلی ام حرف گفت کاغذگذاشتم لای قرآن که بمیره

اخر مرد 

اخه خیلی دلم شکست

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
من بابام مرده دلم تنگشه اما ی بار سرسفره دعوامون شد مقصراون بود کلی ام حرف گفت کاغذگذاشتم لای قرآن ...

فکر می‌کنی به خاطر نفرین شمامرده‌.اووو آنقدر پدر و مادر برای آدم زحمت میکشند که حالا با یه کار اشتباهشون خدا نمیاد دعای شما رو بگیره.

نه شوهرم یه کلیه داره نمیتونه زیادکارکنه😔😔😔مستاجرم  زندگی خیلی برام سخت شده😔

اخی عزیززم عضو کمیته امداد هستید.حتما یه سری بزنید

دوستان عزیز اینو میگم ولی ازتون میخوام بهش عمل کنین وخدایی ناکرده شک نکنین

خیلی هم ساده روزی یک بار به ترتیب سوره ذاریات طلاق ومزمل وانشراح بخونین عجیب رزق وروزی میاد دستتون به قول پیامبر اگر امت من میدانستن ودر روز نمیخواندن حتما شب قضای ان را به جا می اوردن 

دیروزیکی گفت برانظافت بیا بعدش پیام داد نیا 😔شهرمون کوچیکه زیادجایی باراکارکردن نیست 

برای نظافت و اینا نرو اگه مغازه ای فروشگاهی چیزی هست توی شهرتون برو اونجا کار کن یا برای منشی شدن توی مطب دکتر ها اقدام کن