2777
2789

من ۳۲ـ۳۳ سالم هست ،

چندین ساله هر خواستگاری اومد جور نشد 

خیلی دوس داشتم ازدواج کنم  بچه دار شم ،خیلی احساس کمبود دارم ، تاحالا با هیچ پسری وارد رابطه حتی در حد چت معمولی نشدم 

قیافه و قد و هیکلمم خوبه ، واسه همین برای خیلی از اطرافیانم عجیبه چرا ازدواج نکردم 

یه دعانویس خانوم  بهم گفت ب نهایت ۴۰۰-۵۰۰ میتونه  بختم بازکنه و گفتس اگه نشد  بیا وجه رو بهت عودت بدم 

با خو‌دم میگم این راه رو هم امتحان کنم ، ولی دلم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری سعی کنم ؟ کسی بهم پیشنهاد نمیده ، یا نمیاد سمتمخودمم اهل دوستی تو چت نیستم

آخه دعانویس یکم ریسکیه کارما و دردسر داره.. نه اینکه خودت پیش قدم بشی  تو محیط ها و جمع های مناسب خودتو قرار بدی محیط کار کلاس جمع های دوستانه کتابخونه همایش نمیدونم طبق سلیقه خودت با آدما ارتباط بگیر

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
میترسم ، عواقب داشته باسه ، از ماه بهترون وارد زندگیم شن

طلسمی چیزی باشه باطل میکنه و دعای بخت گشایی میده، همیشه که لازم نیس از ما بهترون وارد کار بشه بعدم اون از ما بهترین بعضیاشونم خوبن.

بعدم مگه نگفته اگه نشد پولتو پس میده پس تضمینیه. اینا همه وسیله ست و کارساز اصلی خداست

آخه دعانویس یکم ریسکیه کارما و دردسر داره.. نه اینکه خودت پیش قدم بشی تو محیط ها و جمع های مناسب خو ...

من خیلی سروزبون ندارم خودم برم سمت پسر ،  اونا باید بیان سمت من ، چون مذهبی و چادری ام ،اونا هم نمیان

البته خودمم اهل این کارا نیستم

دعانویس واسه باطل کردن گره زندگی خودمم کارما داره؟ خانومه بهم گفت اقوام پدریت برات دعاگرفتن چون جواب رد دادی ، برام جالب بود چون من تو اقوام از سمت اقوام پدری فقط خواستگار داشتم

من خیلی سروزبون ندارم خودم برم سمت پسر ، اونا باید بیان سمت من ، چون مذهبی و چادری ام ،اونا هم نمیا ...

اره متوجهم عزیزم

نمیدونم ولی به هرحال یکم ریسکیه اگر یه آدم مذهبی که اینکاره س پیدا کنی یا کسی که علوم غریبع خونه برای اینکار بهتره

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند