2777
2789
نه نیستیم اصلن کسی انگارمارونمیبینه

عزیزم چرا دستور العملی که گفتم رو انجام نمیدی وناامیدی خدا تو این سور ه طلاق ایه ۲ میگه هر کس به خدا توکل کند خدا کفایتش میکند وخدا می فرماید واز جایی که گمان نمی کنید به شما روزی حلال داده میشود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذاب وجدان خیلی دارم😔

بالاخره برای تمام گناهان، راه جبران گذاشته شده. ناامید نباش. 

استغفار و صلوات زیاد بگو. 

بعد هم مراقب باش دیگه تکرار نشه. 

محبت کن. 

خلاصه جبران کن. 

و همیشه در شرایط بحرانی به اعصابت مسلط باش و با خودت فکر کن که الان به هر دلیلی و در هر شرایطی بخاطر هر موضوعی، بچه رو کتک بزنی، مشکل حل میشه آیا؟! 

خیر، حل نمیشه، بلکه به ناراحتی ها و مشکلات اضافه میشه. 

و البته این چیزا، ایمان و اراده و تمرین کردن می خواد. 

هر روز مسائل بسیاری در زندگی همه مون پیش میاد. 

ابتدای روز همیشه آیه الکرسی و چهار قل بخون که انشاءالله همه ی ناراحتی ها ازت دور باشه. 

کلی جاهارفتم سرزدم شمارمم گرفتن 

عزیزم دستورالعمل استارتر رو انجام بده. 

نماز اول وقت بخون. 

هر شب سوره واقعه بخون. 

برای مرده ها و زنده ها صدقه بده، هر چند کم، چه مادی چه معنوی، تأثیر گذاره. 

زیارت عاشورا و دعای توسل هم بخون. 

صلوات و استغفار انجام بده. 

همه ی اینها دو سه ساعت بیشتر طول نمی کشه. 

هرگز ناامید نباش. 

خدا خیلی بزرگ و مهربونه. 

رزق و روزی همه ی خلایق به دست خداست. 

از تمام گناهان دوری کنید که گناه، محرومیت میاره. 

عزیزم دستورالعمل استارتر رو انجام بده.  نماز اول وقت بخون.  هر شب سوره واقعه بخون.  ...

ممنون ازراهنماییتون چشم حتما،دعا کنین بچهام بیدارنشن تاشرمنده شون نشم😔

حیف کاربری ۹۶که ترکید هی عامو هی

اره خالم پدرش عاق کردش و الان ۶ سال ک پدربزرگم فوت کرده و خالم همیشه بدبیاری داره دونوع سرطان گرفت بچه هاش همه زندانن شوهرش زندانه یه زندگی جهنمی داره افسردگی داره بنظرم عاق پدر خیلی زود میگیره.

نوشتم خدایا مرگ فلانیو برسون 🥲عجب احمقی بودم

منم شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه همش بهم توهین می‌کنه شک علکی طوری که بچه هام کوچیکن ازش خواهش میکنن مامانمون اذیت نکن بغض میکنن من ن حق اعتراض دارم ن حق گریه اگر انجام بدم کتک سختی میخورم منم همش سکوت میکنم که بچه هام نترسن همش متوسل میشم ب امامان اما دیگه میخام اینکار انجام بدم نخاستم اون ی لقمه نونی که میاره میرم کار میکنم خودم بچه هام بزرگ کنم 

دوستان عزیز اینو میگم ولی ازتون میخوام بهش عمل کنین وخدایی ناکرده شک نکنین خیلی هم ساده روزی یک بار ...

اینومنم ازیکی ازفامیلاکه خیلی وضع مالی خوبی داره شنیدم که هرروزانجام میده

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
منم شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه همش بهم توهین می‌کنه شک علکی طوری که بچه هام کوچیکن ازش خواهش میکنن ماما ...

بله این نمونه یک مادر فداکاره متاسفانه تو این دوره زمونه دیگه از ایثار واز خودگذشتگی های مادرها خبری نیست واین وسط بچه ها اسیب میبینن به خاطر بچه ها باید صبر کرد