2777
2789
یعنی ممکنه عاق اولاد پنج سالع هم بشیم؟ 😔 من پری شب بچموبخاطر یه برف شادی خیلی کتک زدم یعنی ممکنه عا ...

چطور دلت اومد بچه رو بزنی😖😖

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دلت اومد بچه رو بزنی😖😖

خیلی اذیتم کرد یه شرایطی بود نمیتونستم بخرم هرچه بهش میگفتم متوجه نمیشد موتورمون هم پنجرشده بود توسرما بادوتابچه راه هم دور، بخاطراینکه پول کم بود تعمیرکار پنچرگیری نمیکرد میگفت ازوجابدونم بقیش میارین اینم از این ورالتماس میکرد برف شادی بخر نپیدونستم چیکارکنم هم ازسرما هم موتورخراب بود هم خیلی راه پیاده بایدمیرفتم بابچها

یارب مددی کن😔
یعنی ممکنه عاق اولاد پنج سالع هم بشیم؟ 😔 من پری شب بچموبخاطر یه برف شادی خیلی کتک زدم یعنی ممکنه عا ...

چرا اینکارو میکنی آخه خدایی ۵ ساله زدن داره.از الان بچتو عصبی و پرخاشگر نکن

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

تا حالا عاق فرزند نشنیده بودم ولی خوب اگه بنا به دستورات خدا در مورد ارث و میراث و اینا عمل نشم حتما چه در این دنیا چه اون دنیا مجازات میشن

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

واقعا  اگه ممکنه میشه بگی چرا

مادرشوهره من از پدرشوهرم طلاق گرفته بود بعد میره با یه پسر 18 ساله که 17 سال از خودش کوچیکتره ازدواج میکنه شوهرمم با اینکه بچه بود ول میکنه میزاره خونه مادرش دیگه شوهرمم سره این جریان خیلی نفرت داره ازش 

نه عزیزم من به چشم خودم دیدم پدر شوهر ومادر شوهرم پنهانی به پسر کوچیکه مال داد اینا رفتن گفتن پدر دا ...

میگیره 

من قبول دارم 

اول زندگیم هیچی نداشتیم فقیر بودیم مامانم ی سرس ناراحتم کرد بهم طعنه داد تو هیچی نداری 

نماز خوندم زار زدم پیش خدا 

بعدش خونه بابامو نصفشو خوردن نتونست حقشو بگیره 

من فهمیدم  آهم گرفت

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...