2777
2789
عنوان

من فقط اینجوریم یا شما هم...

710 بازدید | 31 پست

از ۱۲ شب به بعد نظرات من تو تاپیکا حالت پاچه گیری داره.

یعنی بنده خدا مثلا پرسیده ماکارانی با مرغ بپزم یا با گوشت من پاچه شو گرفتم کا تو اصلا چرا ماکارانی درست کردی 

میگه شوهرم خیانت کرده من باز پاچه میگیرم میگم معلومه تو مقصر بودی

یکی پرسیده بود بابام به داداشم پول میده به من نمیده،، پاچشو گرفتم که تو چرا نمیری سرکار بیخود میکنی از بابات پول میگیری

در طول روز خوبم . اگه تو سایت باشم با حوصله جواب میدم 

شبا تمایل شدید به انتقاد دارم 

😁😁😁😁😁

از من ۱۲ شب به بعد نظر نخواید

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
من برعکسم  دهه شب همزمان با دونعر داشتم بحث میکردم الان داشتم بازی میکردم😂😂😂😂🤦‍♀️

🤔🤔🤔 

من اعصابم ضعیفه شبا 😂😂😂😂 

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔🤔🤔  من اعصابم ضعیفه شبا 😂😂😂😂

پس من برم منو نبندید به رگبار😂

اصلا از یک به بعد کلا حالت سرخوشی پیدا میکنم 

دیشبم تو تاپیک همه بودم تا صبح😂😂😂😂😂🤦‍♀️

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

برا من اگه عصبی باشم لحنم تند میشه انگار دنبال دعوام😂

بخدا دو سه تا پست قبلی عذاب وجدان گرفتم. انقدر به یه دختره طفلک گیر دادم

به خودم گفتم بابا مگه مجبوری،، بگیر بخواب دیوانه 😂😂😂😂

میشه الان بری بخوابی 😂😂

بنظرم حق مطلبو گفتی 

😂😂😂

بنظرم حق مطلبو گفتی  😂😂😂

قربونت برو بخواب 😂 ولی خیلی مهربونی ک اومدی گفتی 🥺❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
پس من برم منو نبندید به رگبار😂 اصلا از یک به بعد کلا حالت سرخوشی پیدا میکنم  دیشبم تو تاپیک ...

وای چه باحال،، من صبح ها انقدر مهربونم،، شبا عین مادرشوهر وحشی ها میشم 🙃