2777
2789
عنوان

یک قدمی جدایی یا آشتی کردن هستم ...

543 بازدید | 30 پست

امروز روز پدره من و شوهرم یه دعوای اساسی کردیم الان من قهرم خونه بابام و لی دوسش دارم و مطمعنم که عاشقمه... نگین چجوری مطمعنی میدونم دیگه عاقا😅😅

حالا بگید چیکار کنم برم عکس بابام استوری کنم بنویسم تنها کسم و این چیزا حرصش بدم قهر بمونم یا پیش قدم بشم برا آشتی و یه متن بنویسم براش بفرستم تبریک بگم.. 

مقصر این دعوا هم دوتا مونیم باید خیلی از رفتارامون رو درست کنیم دوتامون هم من هم اون

خوشبحالت ک میدونی عاشقته

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

تبریک بگو بهش 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یه زن میگه مقصر دعوا هردو موندیم یعنی قطعا خودش مقصره🤣🤣🤣💚

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

یه عیدی از من به تو برای همیشه.. هیچوقت مگه در مواقعی که پای جونت درمیون باشه وقتی با همسرت قهر می‌کنی خونه رو ترک نکن و خونه بابات نرو

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

قهر رفتی خونه بابات یا عقدی؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نچسب ترین انسان های کره زمین اون کار اولی رو میکنن.

میخوای خودتو از چشم بندازی عکس باباتو بزار از اون حرفا بزن

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم