بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا میگم ی سری از پسرا بیمارن ناراحت نشی من ۴ سال درگیر رابطه ای بودم ک توش دقیقا همین بازی رو د ...
خودش اخلاق من رو میدونست بهش همون اول گفتم ک اره دوست دارم جای خودش اما اگه ۵تا بچه هم ازت داشته باشم یه روز بخای بری مانعت نمیشم ک هیچ آرزوی خوشبختی هم می کنم برات
من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
وای عجب تاپیکی.دارم گریه میکنم و تایپ میکنم.نمیرم تا صبح خیلیه...
بعد یه مدت یادم نرفته بود باهام چیکارا کرده اما داشت کم رنگ میشد.دوباره بهم یادآوری کرد که حقت بوده.اصلا پشیمون نیست.اصلا طلب بخشش نکرد.منم آخرشگفتم باشه منو ببخش امروز اذیتت کردم.ناراحتت کردم.آدم نباید چیزی رو گدایی کنه حتی عشق رو.میگم بعضی وقتا اما دل کثافت من به حرفم گوش نمیده.خدایا خودت منو همین امشب بهش بی تفاوت کن.فردا که بیدار میشم.دیگه واسم مهم نباشه.هیچیش
میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
از آدم ها بت نسازید خدایی میشوند که خدایی کردن بلد نیستن
دقیقا داشتم با خودم میگفتم اینو.پیامت رو دیدم.ذخیره میکنم پیامت رو تا هر شب پیامت رو بخونم.خدایا آخه چرا عشق رو آفریدی؟آشغال ترین چیزه واقعا.از عشق و عاشق و خودم مخصوصا متنفرم.زندگیم رو با دستای خودم نابود کردم
میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه