2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بهتره مث خودش بشی منم مث توام افراطی شوهرمو دوسدارم بیش از حددد اابته شوهرم قدر دان هست

خوشبحالت ک قدر میدونه

یه مدت مث خودش شدم ولی تا طلاق پیش رفتیم

دوست داشتن و عشق ورزیدن زیباست

ولی تعادل باید برقرار باشه

عشق زیادیشم دلو میزنه

مثلا خوده من با این که عاشق همسرمم اگه خیلی مداما بهم ابراز کنه دلمو میزنه

ولی به اندازه ابراز کنه خیلیم لذت بخشه برام

ببین ذات انسان اینطوره چه من باشم چه شما چه همسرامون

خیلی افراطی محبت کردن دوری میاره

هر چی به تعادل خوبه

A💙R💙F

خب چیکارکنم شما بگید نمیفهمم

جانم اول بهم بگو هردوتاتون چن سالتونه 

چن وقته باهمین 

و مشکلتون سر چیه 🙂🌸🤍

تا میتونم کمکتون میکنم قشنگم ..

من خر نیستم عرعر کنم موقع ای که عصابم خورد بود عضو نی نی سایت شدم با تشکر🙏
خب چیکارکنم شما بگید نمیفهمم

خریت محضه التماس ی مرد کردن 

چون مردا ذاتشون اینجوریه جذب دخترایی میشن ک ازشون فاصله میگیرن.اینجور زنا براشون جذاب ترن 

دل بکن از رابطه ولی جوون نکن 

احترام هرکسی دست خودشه دخترا احساسین وقتی خودمون برای خودمون ارزش قائل نیستیم اوناهم نیستن دیگ د ...

ابان‌ ماه بود که بهم گفت خانوادم میگن قسمت نیست مواظب خودت باش و تمام 

شاید فک میکرد التماسش میکنم بهش گفتم من نه میخام نه میتونم کاری کنم ک مابین منو خانوادت قرار بگیری 

اگه دوسم میداشت میگفت ولی من میخامت پس با خانوادم صحبت میکنم نگفت!!!!

منم در نهایت براش آرزوی خوشبختی کردم

چند شب پیش بهم پیام داد خیلی محترمانه جوابش کردم 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

اسمش منو به فکر برد واقعا ...عذاب زیبای من دقیقا حس و حالتو قشنگ نشون میده حالا که عقدین بیشتر فک کن مال همین که اولش فک کردم دوستین باهاش حرف بزن...اگه دوس داری مطرح کنی بگو چه چیزاییش تورو عذاب میده