2777
2789
عنوان

تکرارِ بودن...

199 بازدید | 5 پست

میدونم که همتون دل پاکی دارید

خیلیاتون مادرید

خیلیاتون نماز خونید

خیلیاتون دعای خیر دنبالتون....

همیشه وقتی کسی اینجا طلب دعا میکنه من هیچوقت از تاپیکش نمیگذرم و هر چی باشه دعاش میکنم...میگن سیدا دعاشون میگیره واستون دعا میکنم

بیاید امشب دعام کنید...سالگرد عروسیمه..مشکلاتی دارم خدا کمکم کنه...

مرسی...ی روزی جواب دعامون در حق همدیگرو میگیریم..من شک ندارم چون بارها دیدم

🤲💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درود خدمت استارتر عزیز

خسته نباشین،تازه تاپیکتو خوندم،براتون دعا کردم ک مشکلاتتون بر طرف شه،حالا هر مشکلی ک باشه 

من آقا هستم اگه فضولی نباشه خواستم بدونم زندگیتون چطور شده با شوهرتون؟چون تاپیک اولتونو چن ماه پیش دیدم و بخاطر شرایط شوهرتون و خونواده اش خصوصا پدرو مادرش با چیزایی ک تعریف کردین و رفتارایی ک گفتین و کاذایی ک کردن و شوهرتون ک اونجور رفتار داشته،فک کردم جدا شدین چون واقعا با اون چیزایی ک گفتین فک نمیکردم بتونین با اون زندگی رو ادامه بدین،تا الان ک این یکی تاپیکتو خوندم و گفتین سالگرد ازدواجتونه،شوهرتون خوب شده خونوادش چی شد؟رفتارش چطو شد؟ببخشین خدایی قصد فضولی ندارم و شما جای خواهرمی،فقط کنجکاوم بدونم...؟چی شده و چیکا کردین چطو ساختین و تحمل کردین یا درستش کردین؟بازم شرمنده اگه دوس دارین جواب بدین،در هر صورت من براتون آرزوی خوشبختی و تندرستی دارم...

درود خدمت استارتر عزیز خسته نباشین،تازه تاپیکتو خوندم،براتون دعا کردم ک مشکلاتتون بر طرف شه،حالا هر ...

متشکرم

من با خانوادش قطع رابطه کردم

چرا دارم زجر میکشم ولی فعلا موندم

فعلا باهاشون نمیرم بیام

متشکرم من با خانوادش قطع رابطه کردم چرا دارم زجر میکشم ولی فعلا موندم فعلا باهاشون نمیرم بیام

خب وقتی ک ذجر میکشی و لذتی از زندگیت نمیبری چ فایده؟با نرفتن و نیومدن با آنها زندگیتون بهتر شده شوهرتون بهتر و صمیمی تر و عاقلتر شده؟حس میکنم بازنده اصلی شمائین،شما ک گفتین پدرو مادرتون ب شدت پشتتونه و خودتونم ک شاغل بودین،خدایی چرا موندین سر این زندگی؟واقعا برام سؤاله،یه همچنین خانمی با خونواده ای متشخص با چنین فردی و خوانواده اونجوری(البته طبق گفته های خودتون میگم)چرا موندین و عمرتون را ب هدر میدین؟