2777
2789

من دو،سه شب پیش تایپک زده بودم که پول قلک دختر و پسرمو بردن یعنی نفهمیدیم کی این اتفاق افتاد فقط وقتی داشتم تمیزکاری میکردم دیدم قلک ها پاره ان و پولشون نیست من و همسرم خیلی ناراحت شدیم نه بخاطر پولها...بیشتر هم بخاطر اینکه یه خودی اینکارو کرده ناراحتیم چون جز خانواده دو طرفمون غریبه ای خونه امون رفت و امد نمیکنه

خلاصه امروز یه نفر گفت کسی رو می شناسه که غیب میگه

و میتونه بفهمه کار کیه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

وا🫥🫥🫥مگ‌میشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به همسرم گفتم بی خیال نمی خوام بفهم کار کیه و اعتمادم خراب بشه تازه از کجا معلوم راست بگه اما همسرم اصرار داره زنگ بزنیم به این آدم...بعد تازه تهدید کرده از طرف خونواده هرکس بوده دیگ حق اومدن به خونمون نداره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
تو فامیلتون کی معتاده و دستش کجه؟ کار همونه

هیچکس...همه رو بهشون اعتماد دارم

ببین جاش نمک بذار تا رسوا بشه بستگی دارع طرف واقعا اینکارا باشه یا ن  با جن وموکل واینا رابطه داشته باشه میتونه بهت بگه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

الکیه

همین می ترسم الکی اسم یکی از خونواده منو بیاره و کلا بین خودم و همسرم اختلاف بیفته ولی شوهرم اصرار میکنه باید بفهمم...وقتی هم من میگم زنگ نزنیم میگه حتما میدونی کار کیه موندم بخدا چیکار کنم

ببین جاش نمک بذار تا رسوا بشه بستگی دارع طرف واقعا اینکارا باشه یا ن  با جن وموکل واینا رابطه د ...

من دلم نمبخاد رسوا بشه هرکس میخاد باشه چون حتما اشناست و دوست ندارم اعتمادم از کسی بشکنه و ناراحت بشم

شاید بچه ها برداشتن کادو روز پدر بخرن

نه پسرم سه ماهشه و کادوهای تولدش بود

دخترمم ۶ساله اس اینکارو نمیکنه

شک نکن دروغه اصلأ پیشش نرید که ا یهو میگه مثلاً یه زنه یکم تپله زبونش نیش داره بعد مثلاً شبیه یکی از فامیل درمیاد الکی به اون بدبخت تهمت میزنید

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
من دلم نمبخاد رسوا بشه هرکس میخاد باشه چون حتما اشناست و دوست ندارم اعتمادم از کسی بشکنه و ناراحت بش ...

خب اسمشونو بیارع دیگه رسوا شدن اما خب با نمک ممکن است پولا برگرده

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم