2777
2789
عنوان

تیک گردن و شانه تجربه داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 7124 بازدید | 88 پست
اره اون قرصی که تو اب حل میشدو به پسر منم گفته روزی سه بار . حالا شما همینو ادامه بده انشالله جواب م ...

پسر شما هیچ وقت سعی میکرد خودش تیکاشو کنترل کنه؟ دختر من امروز  گفت خودم عمدا چشمامو لبمو اینطوری میکنم گفتم چرا؟ گفت آخه خوشم میاد وقتی اینکارو میکنم. حالا موندم نمیدونم بهش بگم نکن اینکارو سعی کن نگهش داری یا نه هیچی نگم بهتره. چون تا حالا هیچ وقت به روش نیاوردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده عزیزم واقعا لطف میکنی داریم دق میکنیم منو باباش

عزیزم شما اگه تهرانی من شماره استاد همون کوهیار و بهت میدم اونم تهرانه . الان به خواهرم که گفتم گفت کوهیار دیگه جواب نمیده حالا میخوای من هر دورو برات میفرستم . اونی که تهرانه هم کارش عالیه . ولی بازم من میگم همون دکتر تهرانی و یه مدت ادامه بده . مطمنم جواب میگیری . 😔عزیز دلم دقیقا درکت میکنم ما هم همین بودیم پسر من که تبکاش خیلی خیلی شدید بود و اینکه چون دست خودش نیست اصلا به روش نیار اگه سعی کنن جلو خودشونو بگیرن با یه شکل بزرگتر و بدتر از قبل بروز میکنه . 

پسر شما هیچ وقت سعی میکرد خودش تیکاشو کنترل کنه؟ دختر من امروز گفت خودم عمدا چشمامو لبمو اینطوری می ...

اسمش کلمانتین . بهشم بگو از بنده خدایی که پیش خانم شامیران جواب گرفتن معرفی شدم .۰۹۳۰۸۴۲۷۱۷۱

اسمش کلمانتین . بهشم بگو از بنده خدایی که پیش خانم شامیران جواب گرفتن معرفی شدم .۰۹۳۰۸۴۲۷۱۷۱

دختر منم الان خیلی شدیده هم زمان انگشتای دست و پا و لب و چشمو داره دارم دیوونه میشم میترسم روش بمونه. شما شریت فلوکستین دادی هیچ وقت؟ 

حتما عزیزم . دکتر نه ولی استاد اون کوهیار و اینکه خانم ولی خیلی کارش درسته

بهش پیام دادم گفت ببینم میتونم کاری براتون بکنم فردا بهم خبر میده.به نظرت هم زمان با این داروهای هومیوپاتی فلوکستین هم بدم؟ 

دختر منم الان خیلی شدیده هم زمان انگشتای دست و پا و لب و چشمو داره دارم دیوونه میشم میترسم روش بمونه ...

عزززیزم خوب میشه الان با اینا نگران نباش و اینکه نتیجه گرفتی بهم بگو همینجا . نه من رسپریدون میدادم یکی دو هفته خوب بود ولی بعدش دیگه عجیب غریب تیکاش زده بود بالا خیلی خیلی زیاد شده بود . 

عزززیزم خوب میشه الان با اینا نگران نباش و اینکه نتیجه گرفتی بهم بگو همینجا . نه من رسپریدون میدادم ...

الان واسه دختر منم خیلی شدیده. تیک پسر شما کجاهاش بود؟ هم زمان هم چند جا تیک داشت یانه؟