2777
2789
عنوان

نامزدم میگه صیغه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا یه ماه بیشتر نیست زمانش که بگذره همه چی تمومه دیگه اسمشم عقد موقته

آره می گفت حتما تو صیغه مدت دارش قید کنید!  ولی در کل کار اشتباهی هست! پسره می ره هر جا بتونه می گه فلان دختره صیغه من بوده!  چند تا حرف هم از خودش درمیاره که بینمون فلان رابطه هم بوده!  چطوری دختر می تونه ثابت کنه همچین چیزی نبوده! 

یا ارحم الراحمین
نه عزیزدلم نشون و اینا گذاشتیم 

بگو عقد کنه صیغه بدرد نمیخوره

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

اگر هم یه موقع قبول کردی رو هوا صیغه نخونین برید محضر و دفترچه رو بگیرید و ثبتش کنید و اینکه اون مدت هم مهریه باید داشته باشه حتما اما اصلا رابطه نداشته باش اجازه نده اگه یه وقت دیدی به درد هم نمیخورید خودت میتونی در غیاب اون صیغه رو فسخ کنی و همه چی رو تمام کنی

چراعقد نکنید؟؟؟؟که راحت حرف بزنه😕

ببین عقد کنن دیگه نمیشه برگشت به راحتی، مجبوره طلاق بگیره اگه ازش خوشش نیاد ولی صیغه مدت داره تازه میتونه شرط و شروط بزاره که مثلا با هم رابطه جنسی نداشته باشن و...

فکرشو بکنین که وقتی من و شوهرم دوست بودیم بابام برامون صیغه خونده‌بود، بعد من نمی‌دونستم   فقط بابام می‌دونست و شوهرم! حدود یه سال بعدش شوهرم وقتی باهاش رفته بودم خرید عقد بهم گفت  

حال من عالیست، مثل حال گل. حال گل در چنگ چنگیز مغول
ببین عقد کنن دیگه نمیشه برگشت به راحتی، مجبوره طلاق بگیره اگه ازش خوشش نیاد ولی صیغه مدت داره تازه م ...

فکرمیکنی مردها شرط وشروط حالیشونه،اگرم بفهمن جوبگیرتشون یک لحظس وتمام

بعد دختری که زنش شده بدون واردشدن توشناسنامه،،،  

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بگو با پدرم مطرح کن!

اگه جدیه خب عقد کنید تموم شه بره حداقل محرم باشین اشکال نداشته باشه

مامایی مادرانگی های منو کامل میکنه🥰سوال راجع به مامایی داشتین خوشحال میشم کمک کنم!هدف م:تلاش برای ساختن جامعه ای با زنان اگاه و عاقل