2777
2789
عنوان

نامزدم میگه صیغه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 61 پست

اتفاق رایجیه.          

دور و بریای ما که موقع بله برون محرم میشن تا عقد؛ چیز بدیم نیست  

تو جامعه ای که اینهمه آدم دوست میشن دیگه صیغه مشکل داره و زشته؟

این حساب کاربری قبلا متعلق به شخص دیگه ای بوده
بخدا اخر عاقبت منم همینه مطمعنم 

اگه فکر می کنی نفهم هست و قصدش از ازدواج فقط رابطه است به هم بزن بره!  

خیلی بده!  بعد یه مدت حس می کنی طرفت مثل یه حیوان هست!  زن فقط برای ... می بینه!  هیچ حرف دیگه ای نداره که باهش بزنه!  هیچ چیزه با ارزشی نداره که بخواد در موردش با نامزدش صحبت کنه! 

یا ارحم الراحمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنداز گردن بابات برای من بابام همون خواستگاری رسمی که دیگ حرفا تموم شده گفت ببین ما اصلا صیغه اینا رسم نداریم پس بهش فکرنکن اهسته میری اهسته میای اگه همه چیز اوکی شد بعد فقط عقد 

همين ديگه دقيقا ، صحبت اخه بهونه هست

بله ولی متاسفانه بعضیا راحت گول میخورن و تهش غصه میخورن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

نکته اولی که به ذهنم رسید حتما اگه خواستید انجام بدید پدرتون رو در جریان بذارید

نکته دوم ضیغه به چه منظور؟نامزدی دوره شناخت و باید شناختتون با حرف زدن کامل شه مگه میخواید چه کار کنید به صیغه نیاز باشه؟

نکته سوم...صیغه بستگی به نظر خانواده ها ومنطقه داره...تو خانواده ما و تقریبا کل منطقمون صیغه حتی در دوران نامزدی ننگه و درست نمی دونن(البته من هم خودم از صیغه متنفرم)در نتیجه تو منطقه ما اصلا صیغه نداریم

درکل در نظر من صیغه کار شکیلی نیست

حتما به خانواده بگین چون در دوره نامزدی شما دختر خانواده هستید نه همسر اون شخص پس بایدخانواده حتما در جریان باشن

زیاد دیدم که بی اجازه خانواده صیغه کردن وبعدا خوده شوهره طعنه اینو به خانم زده ...یا اینکه صیغه کردن و بعد پسره زده زیر همه چیز

باتوجه به خانواده و اون اقا تصمیم بگیرید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اتفاق رایجیه.           دور و بریای ما که موقع بله برون محرم میشن تا عقد؛ ...

تو تلوزیون یه وکیل آورده بودند صحبت می کرد می گفت بدترین کاری که خانواده ها می کنند همین صیغه محرمیت هست که جلسه دوم خواستگاری می خونند!  می گفت شرعا طرف زنش می شه ولی قانونا هیچ کاری از دست ما ساخته نیست!  می گفت اگه دختر برسه به اینکه پسره رو نمی خواد هیچ جوری نمی تونه ازش جدا بشه!  می گفت پسره هم راحت می تونه بره زن بگیره!  نه اسم کسی تو شناسنامه اش هست !  ولی اگه دختره بره شوهر کنه قانونی حکم اعدامش می گیرند! 

یا ارحم الراحمین
عزیزم منظور ایشون اینه رابطه داشته باشیم به احتمال زیاد...

اصلا اصلا قبول نکن!  این فقط می خواد خودش خالی کنه!  کافیه باردار هم بشی 😖😖😖😖

زندگی که می خواد با شادی و خوشی شروع بشه با استرس و ترس و طعنه دیگران و حتی خود شوهرت به لجن کشیده می شه! 

یا ارحم الراحمین
خیلی خوب گفتی مرسی عزیزم

خواهش میکنم  

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اگه صیغه بکنی شرعا زنش هستی ولی قانونا دستت به هیچ جایی بند نیست!  حتی اگه یه روزی بگه تو رو نم ...

مگه کلا چقدر میخوان صیغه باشن که بگیم ممکنه یه روزی! نظرش عوض بشه.  

صیغه رو معمولا یکی دوماهه انجام میدن برای مدتی که دارن برای عقد آماده میشن. 

هم برای آشنایی بیشتره هم برای  اونایی که معتقد به محرم و نامحرمن خوبه 

این حساب کاربری قبلا متعلق به شخص دیگه ای بوده
اصلا اصلا قبول نکن!  این فقط می خواد خودش خالی کنه!  کافیه باردار هم بشی 😖😖😖😖 زندگی ک ...

اره دقیقا این چند روز انقد حالم بد شده نمیتونم اصلا حرف بزنم