2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی ببخشیدا پوزیشن خاصی داره نزدیکی کردن برا بچه دارشدن

آره عزیزم، بعد از رژیم کارهای دیگم هست که باید انجام داد، یکیش پوزیشن مناسبه

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
وای من ک پرتغال خیلی زیاد میخورم هم خدم هم شوهرم  بچه ها سیگار روی اسپرم تاثیری داره ؟ مرغ دی ...

دختر خیلی خوبه ولی در کل دور وبر ما بررسی کردم خانمایی که فقط پسر میارن طبع گرم دارن وکمی خشن واحساسات مردانه دارن وحتی جسور تر از زنان دیگر هستن اصلا ترسو نیستن وراحت حرف خودشون میزنن ووقتی بچه دار میشن باز اولویت اول خودشونن ( نظر شخصی قبول داشتین لایک کنین)

اهان یعنی تو این مدت گرمی بخورم سردی دیگ نخورم یا ۳ماه فقط گرمی 

استرس نباید داشته باشی وگرنه ph پایین میاد وبدن اسیدی میشه تو ازمایش خونت phباید بین 7 تا 14 باشه مال من که همیشه 5 هست دو تا دختر دارم اصلا باید بی خیال عالم باشی گرمی سردی خوردن به تنهایی فایده ای نداره

یه بلاگر هست تو اینستا خودشون ۷ تا خواهرن خودشم دو تا دختر داره برای سومی زیر نظر دکتر تغذیه بوده برای بارداری پسر ولی بازم دختر شد وقتی خدا نخواد هیچ چیزی نمیشه ما همسایمون شش تا پسر داره مامانم میگه قدیم چیزی نداشتن بخورن چه برسه به گرمی سواد نداشتن که دقیق روز تخمک گذاری معلوم کنن برای رابطه اینا همش خواست خداست من خودمم دلم پسر سالم و صالح میخواد خیلی دعا میکنم انشاا که خدا اجابت کنه برای شماهم همین طور