2777
2789

شما میخوای پسردار بشی کلیپ های دکتر ضیا رو نگاه کن در ضمن همسرت گرمی بخوره از سه ماه قبل و از سه ماه قبل کاسنی خودت و همسرت رد خور نداره روایت هست برا پسردار شدن باز همسرت گلابی بخوره هم خوشگل میشه بچه هم پسر ولی دکتر ضیا خاگینه رو میگه که خودت سرچ بزن دکتر طب اسلامی و طب جدید و مدرن و فول هست عالی ولی گرمیجات بیشتر تاثیر داره خودت قبل ا م ی ز ش تو جوش شیرین بشین و کتاب ریحانه بهشتی راهنمایی زیادی کرده حتما هم غسل گردن نداشته باشید استرس بچه رو دختر میکنه زمان جنگ اکثر بچه ها دختر بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خیلی خوبه ولی در کل دور وبر ما بررسی کردم خانمایی که فقط پسر میارن طبع گرم دارن وکمی خشن واحساس ...

اره بابا دختر عشقه نفسه زندگیه من عاشق دخترم 

اما پسرم دوست دارم 

اول از خدا میخوام سالم سلامت صالح باشه بعدم اگ خوده خدا بخواد پسربهمون بده ‌‌

ایشالا ک هرکسی هر حاجتی داره خدا براش برآورده کنه الهی آمین هرکسی خوند بگه آمین 

ب همه کسایی هم ک چ پسر چ دختر میخواند خدا بهشون بده انشاالله 

همه هر حاجتی ک داشته باشند حاجتاشونا بگیرن 

گرفتاری تو زندگیهاشون نباشه خوشی و خنده نعمت  سلامتی و..... براشون بیاره الهی آمین 

استرس نباید داشته باشی وگرنه ph پایین میاد وبدن اسیدی میشه تو ازمایش خونت phباید بین 7 تا 14 باشه ما ...

جدی چ جالب نمی‌دونستم ممنون آزمایش چی باید برم برا این ک گفتی چ زمانی این آزمایش را باید داد

یه بلاگر هست تو اینستا خودشون ۷ تا خواهرن خودشم دو تا دختر داره برای سومی زیر نظر دکتر تغذیه بوده بر ...

انشاالله خدا بهتون دوقلو پسر بده سالم سلامت صالح باشه انشاالله ک حاجت روا بشی گلم

جدی چ جالب نمی‌دونستم ممنون آزمایش چی باید برم برا این ک گفتی چ زمانی این آزمایش را باید داد

اگر چکاپ کامل باشه همراه با ادرار خود ازمایشگاه انجام میده وگرنه ازمایش خاصی نیست که براش جدا دکتر بری من این سری به دکترم گفتم میخوام ph ادرار رو اندازه بگیرم برام نوشت که 5 بود وکلا بستگی به طبیعت بدن فرد داره کم میشه ادم بتونه چیزی رو در بدن تغییر بده خیلی اراده قوی میخواد عسل اب لیموی طبیعی زیتون تو برنامه هر روزت باشه ورزش بدون استرس بی خیال بودن از ریز رفتار دیگران ونداشتن نشخوار ذهنی وخواب کافی وخیلی چیزای دیگه

سلام سلام خوبی  وای جدی فک نمی‌کردم پوزیشن خاصی داشته باشه تونستی یکم راهنماییم کن گلم

سلام خوبی،  آره هم پوزیشن خاص داره، هم دو ساعت قبل نزدیک ی باید با جوش شیرین زن خودش رو بشوره که محیط اسیدی بشه 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
100 تومن گرفت برنامه نوشت گلم 

من پیش دکتر متخصص مامایی میرم، که 100 تومن هم گرفت برای نوشتن برنامه، سه صفحه نوشته برام، کامل با جزئیات  هم برای خودم هم برای شوهرنه

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
از کاسنی منظورت عرق کاسنی  یاگیاه کاسنی

عرق کاسنی اگه اصل باشه عرقش و نباید زیاد بگیرن تو یه سری عطاری ها عرقش و تا آخرین لحظه میگیرن و کمی ضرر داره و گاهی فقط اسانس هست و فاید ه ای نداره اگه گیاه باشه عالی دیدم که میگم

نوشتی مامان۲۲ساله مامان دوتا پسر شیطون خدابرات حفظشون کنه  تجربه خاصی داشتی برا بچه

بله الان تازه رفتم تو ۲۴سالگی خیلی بچه بودم که مادرشدنو تجربه کردم برا همین اصلا تجربه هم ندارم

پسر بزرگم ۸سالشه کوچیکه ۳سالشه

مامان ۲۲ساله 😊مامان دوتا پسر شیطون🤪
بله الان تازه رفتم تو ۲۴سالگی خیلی بچه بودم که مادرشدنو تجربه کردم برا همین اصلا تجربه هم ندارم پسر ...

ای جانم خدا برات حفظشون کنه ۲سال هم از من کوچکتری ایشالا کم کم برو تو فکر قندعسل ی دختر خوشگل