2777
2789
نمیشه که کلا سردی رو حذف کرد...  فقط گرمی بیشتر بخور... مثلا به جای مرغ سعی کن از گوشت بیشتر ا ...

وای من ک پرتغال خیلی زیاد میخورم هم خدم هم شوهرم 

بچه ها سیگار روی اسپرم تاثیری داره ؟

مرغ دیگ چرا؟سرده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دو ماه برام رژیم نوشته دکترم، بعد از دوماه باید برم پیشش تا بهم بگه چطوری  نزدیک ی انجام بدیم که احتمالش بیشتر بشه 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
وا مگ میشه ؟ خوب بردارند بچه پسر میشه ؟ جدا از این ک گفتی طبیعی دیگ چیزی هست یا کاری هست ک بشه انج ...

پنجاه ملیون شده 

چ خوب من دختر خالم ۳تا دختر داره خواهرشم ۳تا خواهرمم۴تا دختر داره  بهشون باید بگم اینکارابکنن ...

اگه وظع مالی اوکی دارن خیلی روش موفقی هست،. البته چند قلو شدن هم خیلی احتمالش بالا میره 

من شنیدم دکتر تغذیه برا بارداری هست ولی سه ماه قبل اقدام خانوم باید فولیک اسید ،و خرما ،عسل ،گردو ،پ ...

انشاالله ممنون گلم 

کاش فصل انبه زودتر بیاد 

آخه الان انبه نیست 

کمپوت انبه میشه خرد ؟

روزی پنج تا خرما، دو مدل معجون ساختنی که روزی دو قاشق، کاسنی، زنجبیل، دارچین، فسنجون،. خورشت کنگر، چلغوز، مغزیجات شور،

اگه وظع مالی اوکی دارن خیلی روش موفقی هست،. البته چند قلو شدن هم خیلی احتمالش بالا میره 

من ک خدم وظعم جوری نیست ک بتونم برم خواهرمم ن 

هزینش خیلی بالاس بهتره با تغذیه درمانش کنیم 

گلم دوستان خیلی تغذیه خوب گفتند استفاده کن 

من ک خدم وظعم جوری نیست ک بتونم برم خواهرمم ن  هزینش خیلی بالاس بهتره با تغذیه درمانش کنیم&nbs ...

هزینش شده بین چهل تا 70 میلیون، بستگی به خیلی چیزا، من خودم یک ماه دکتر میرم برای تعیین جنسیت، کلی آزمایش هم دادم، بعد از دیدن آزمایش ها دکترم برام رژیم غذایی نوشت، الان ده روز داریم رعایت میکنیم 

ا جدی دکتر برات نوشته ؟بوقلمون و بلدرچین را چجوری درست میکنیم 

نوشته برام فسنجون با گوشت بوقلمو، و بلدرچين هم نوشته سرخ کرده 

روزی پنج تا خرما، دو مدل معجون ساختنی که روزی دو قاشق، کاسنی، زنجبیل، دارچین، فسنجون،. خورشت کنگر، چ ...

معجون ها چی داخلش داره؟

زنجبیل دارچین را چ جوری استفاده میکنی یعنی داخل چایی میندازی یا بصورت قرص با آب میخوری 

ب شوهرتم میدید یا فقط خدت میخوری