2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=272958655]ا مگ نباید محیط قلیایی باشه برا فرزند پسر؟ برا دختر اسیدی ؟[/. اسیدی برای دختره، قلیایی برای پسره، برای دختر باید با سرکه شستشو داد، برای پسر با جوش شیرین و آب،  شاید تو پیام قبلیم اسیدی و قلیایی رو جابجا نوشتم گلم ببخشید 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
پوزیشن چیه نمیتونی راهنمایی کنی

آخه میترسم تعلیق شم 🤪 در کل عمیق باید باشه، از روبرو، و آخرش هم یرب بیست دقیقه بلند نشی از جات و در صورت امکان پا ها ت رو بگیری بالا، و دستشویی هم نری 

آخه میترسم تعلیق شم 🤪 در کل عمیق باید باشه، از روبرو، و آخرش هم یرب بیست دقیقه بلند نشی از جات و در ...

مرسی عزیزم 

میگم رفتم دکتر امروز معاینه گفت عفونت قارچی دارم زیاد 

آیا برا بارداری مشکل میشه

یرا باشه الان می خورید همون لحظه تاثیر گذار نیست این برنامه سه ماهتون باید باشه و مدام مصرف کنید و د ...

توکل ب خدا انشاالله همه ب ارزوهاشون برسن 

هرکی بچه نداره خدابهش بده هرکس هم داره خدا براش نگه داره 

مرسی عزیزم  میگم رفتم دکتر امروز معاینه گفت عفونت قارچی دارم زیاد  آیا برا بارداری مشکل ...

خداروشکر،. انشالله که خییره، خوب کردی رفتی دکتر، نه یه دوره دارو میده تموم میشه، منم اولش داشتم، قرص و پماد داخلی بهم داد خوب شدم خداروشکر، آزمایش پاپ اسمیر ازت گرفت؟ 

ای جانم خدا برات حفظشون کنه ۲سال هم از من کوچکتری ایشالا کم کم برو تو فکر قندعسل ی دختر خوشگل 

ممنون گلم

واسه بچه اول میخای اقدام کنی

نه بابا دیگه دختر نمیخام فعلا دارم میرم مدرسه عین بچه کوچولو ها

مامان ۲۲ساله 😊مامان دوتا پسر شیطون🤪