2777
2789
عنوان

دوستان کی بیداره خیلی دلم پره فقط بیاد حرف بزنم دارم از بقض می میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2990 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی من می زنه حس بی ارزش بودن می کنم می شکنم چرا باید به خودش اجازه بده بزنه چون زنم ضعیفم زورم بهش ...

اسی یه چیزی یادت میدم تا خواست بزنه بگو رنگ میزنم پلیس بیاد  بگو دستت به من بخوره زنگ میزنم پلیس بیاد 

فیلم ملی و راههای نرفته اش رو دیدی 

یه چیزی میگم شاید تو این اوضاع بنظرتون قهر بمونید بهتره اما تهش که چی؟! اینجوری که تعریف میکنید اونا که نمیان معذرت بخوان و آخرش باز خودتون باید حلش کنید یا اینکه زمان حلش کنه و این وسط چند روزی فقط شما خون دل خوردید و اونا حتی نمیدونن که چه خالی داشتید و چی بهتون گذشته…نمیدونم ولی بنظرتون بهتر نیست حالا که اینجوریه فقط و فقط بخاطر آروم شدن خودتون الان برین بغلشون کنید و مثلا بگید من بدون تو نمیتونم بخوابم یا هر چی هم شده باشه آخرش فقط خودت میتونی آرومم کنی و حتی اگه صلاح میدونید عذرخواهی هم کنید که دل خودتون آروم بشه؟! گاهی وقتا مردا همونقدر که بچگانه عصبی و دیوونه میشن همینجوری با محبت دیدن هم آروم میشن مخصوصا که حس کنن بهشون نیاز داری….نمیگم لیاقت دارن یا خوب کاری کردن ها، اما بخاطر خودتون که آروم بشید و اینقدر غصه نخورید و تازه دیگه بهانه هم ندارن که فردا و پس فردا تعطیلی تنهاتون بزارن و دوباره شروع کنن…

اسی یه چیزی یادت میدم تا خواست بزنه بگو رنگ میزنم پلیس بیاد  بگو دستت به من بخوره زنگ میزنم پلی ...

نه ندیدم وحشی می سه امشب واقعا ترسیدم آدم اینقدر بی احساس به جون بچه هام من اصلا زن گیر و غر بزن نیستم امشب دلم شکست گفتم خودم لوس کنم 

دردم اينه که شوهرمم پشتم نیست 😔آدمی ک میگ اونا حق دارن من بهش چی بگم عزیزم؟ 

وایی عزیزم الان رفتم تاپیکانو خوندم تو که مشکلی نداری این اصلا مشکلی نیست آخه 😐😐

چرا آنقدر خودتو حساس کردی رو یه چیزی که اصلا دیده نمیشه 😐

شوهرت خیلی اشتباه می‌کنه باید باهاش صحبت کنی ...

سیاست داشته باش از شوهرت تعریف کن و از خودتم اون وسط وسطا یه تعریفی بکن مثلا بگو خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم حواست بهم هست و خوشحالم که برای خونه تلاش می‌کنی و یه زندگی خوب ساختیم باهم خیلی خوشم میاد از فلان کارت..

گاهی وقتا ام یه داستانی از خودت بساز ( الان نه به چند وقت بگذره ) بگو مثلا فلانی همش زنشو مقایسه می‌کرده زنش افسردگی گرفته الان هر کاری می‌کنه درست نمیشه چقدر از آدمایی که زن یا شوهرشونو مقایسه میکنن بدم میاد خداروشکر که ما اینجوری نیستیم و تو منو مقایسه نمیکنی این تو سرش میمونه که مقایسه نباید بکنم 

سعی کن به خودت برسی این درد و مشکل بزرگی نیست به خودت برس و شاد باش اصلا سعی کن فراموشش کنی بیماریتو‌طرف سرطان خون داشت آنقدر به خودش رسید و خوشحال نشون داد خودشو که حالش خوب شد واقعا الان داره موهاش دوباره در میاد ... تو اصلا نباید خودتو ناراحت کنی الان روحیه خودتو خوب کن و هر روز بیشتر از روز قبل به خودت برس تو یه انسانی و ارزشمند هستی 🤝🌹❤️

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
یه چیزی میگم شاید تو این اوضاع بنظرتون قهر بمونید بهتره اما تهش که چی؟! اینجوری که تعریف میکنید  ...

با حرفت موافقم ، منم تو این شرایط بودم و تنها کاری که میتونست آروم کنه آغوشش بود وگرنه ما زن هایی که شوهر و زندگی مون رو دوست داریم و نمی خوایم طلاق بگیریم با سازش و گذشت کردن و واگذار کردن به خدا میتونیم حداقل یه کم خودمون رو آروم کنیم 

عزیزم شما صورتتو بشور یه موزیک گوش کن برو تخت بخواب دنیا رو اب ببره این مردا ککشون نیست حیف نیست چشم ...

ممنونم مهربون کاش قوی بودم از خودم وقتی اینجوری کتک می خورم و گریه می کنم بدم می یاد 

با حرفت موافقم ، منم تو این شرایط بودم و تنها کاری که میتونست آروم کنه آغوشش بود وگرنه ما زن هایی که ...

دقیقا 

حرفم اینه که دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوسش!

همینجوریش زندگی سخت هست و مگه واقعا چی داره که اینجوری هم بگذره…گاهی وقتا واقعا بعضی چیزا دست ما نیست ‌نمیشه کاری کرد اما منظورم اینه که منتظر نباشید معجزه بشه و بفهمه یا کسی براتون کاری کنه یا صبر کنید تا کی که متوجه بشه و حالا عذرخواهی هم بکنه که این حال و وقت شما برنمیگرده و ازدست رفته، پس خودتون هرجوری هست حلش کنید فقط و فقط هم بخاطر آرامش خودتون، میدونم سخته و زور داره اما گذشتنش به این شکل و کش پیدا کردنش و تکرار شدنش بیشتر دردآوره…