2777
2789
عنوان

دوستان کی بیداره خیلی دلم پره فقط بیاد حرف بزنم دارم از بقض می میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 116 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا  حرفم اینه که دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوسش! همینجوریش زندگی سخت هست و مگه واقعا چ ...

عزیزم از بس صبوری کردم رد دادم به روم نیاوردم این شد پرو 

عزیزم از بس صبوری کردم رد دادم به روم نیاوردم این شد پرو 

عزیز دلم اگه کسی از خونواده اش هست که شوهرت ازش حساب میبره و به حرفش گوش میده مثل پدر یا مادرش ، مشکلت رو باهاشون در میان بزار که باهاش صحبت کنن تا این رفتارش رو ترک کنه، خیلی تاثیر داره

عزیز دلم اگه کسی از خونواده اش هست که شوهرت ازش حساب میبره و به حرفش گوش میده مثل پدر یا مادرش ، مشک ...

همیشه آبرو داری کردم تا الان بعد 16 سال یک بار قهر خونه بابام نرفتم نفهمیدن که تو خونم چه خبره ولی نمی فهمه کتکم می زنه می گه چرا قهر نمی ری خونه بابات مثل زن های دیگه

ممنونم مهربون کاش قوی بودم از خودم وقتی اینجوری کتک می خورم و گریه می کنم بدم می یاد 

حست طبیعیه عزیزم ـــخودتو سرزنش نکن و این احساس گناه یا بدی که داری طبیعیه ـهیچ کسی جز خودت کمکت نمیکنه. باهاش دیگه بحث نکن  و کلاس هنری ثبت نام کن روحیت بهتر بشه

😎💚🐬
حست طبیعیه عزیزم ـــخودتو سرزنش نکن و این احساس گناه یا بدی که داری طبیعیه ـهیچ کسی جز خودت کمکت نمی ...

ممنون عزیزم حتما کلاس می رم اول دنبال کارم که از نظر مالی زیر منت نباشم