الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم از بس صبوری کردم رد دادم به روم نیاوردم این شد پرو
عزیز دلم اگه کسی از خونواده اش هست که شوهرت ازش حساب میبره و به حرفش گوش میده مثل پدر یا مادرش ، مشکلت رو باهاشون در میان بزار که باهاش صحبت کنن تا این رفتارش رو ترک کنه، خیلی تاثیر داره
عزیز دلم اگه کسی از خونواده اش هست که شوهرت ازش حساب میبره و به حرفش گوش میده مثل پدر یا مادرش ، مشک ...
همیشه آبرو داری کردم تا الان بعد 16 سال یک بار قهر خونه بابام نرفتم نفهمیدن که تو خونم چه خبره ولی نمی فهمه کتکم می زنه می گه چرا قهر نمی ری خونه بابات مثل زن های دیگه
ممنونم مهربون کاش قوی بودم از خودم وقتی اینجوری کتک می خورم و گریه می کنم بدم می یاد
حست طبیعیه عزیزم ـــخودتو سرزنش نکن و این احساس گناه یا بدی که داری طبیعیه ـهیچ کسی جز خودت کمکت نمیکنه. باهاش دیگه بحث نکن و کلاس هنری ثبت نام کن روحیت بهتر بشه