2777
2789
عنوان

دوستان کی بیداره خیلی دلم پره فقط بیاد حرف بزنم دارم از بقض می میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2990 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد دلم شکسته اجی ک فقط مرگمو میخام  انصاف نیست منی ک بیمارسم دست خودم نیوده رو تحقیر کنه بد ...

سلامنی اول دست خداست بعد دست ما. شوهرت مثل اینکه یادش رفته خودشم انسان هست  یا خانوادش و ممکنه هر کدوم بیماربشن! من بیماری شما نمیدونم ولی تا جایی که اطلاع دارم استرس شدت بیماری ها رو زیاد میکنه ادم با روحیه خوب میتونه کنار بیاد و بجنگه. منتظر ببخشید شوهر بی لیاقتت هم نباش که راضیت کنه یا خوشحالت کنی هیچکسی اندازه خودت  به خودت علاقه نداره  فردا کم محلش کن اسم بیماری هم اورد جدیش نگیر اگر تو خودت باور کنی که سالمی شوهرتم به این باور میرسه  هر چی گفت نادیده بگیر  و محلش نده

😎💚🐬
سلامنی اول دست خداست بعد دست ما. شوهرت مثل اینکه یادش رفته خودشم انسان هست  یا خانوادش و ممکنه ...

میدونی امشب چی گفت؟ 

گفت 20 دفه ب مامانم گقتم میخام زن بگیرم 

ب خدا قسم میگیرم

ب بزرگیش. قسم تو این چند سال نفرین نکزدم

ولی امشب گفتم الهی خاهرش. بگیره ببینه دست من نبوده 

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
چرا از من نمیره بالا اجی چرا هر روز داره له ترم میکنه؟ 😔

نمیخوام حرف کلیشه ای بزنم ... ولی هر دردی یه درمونی داره هیچی نشد ندارن بالاخره یه راهی پیدا میشه برای درد و ناراحتیت حالا من که نمیدونم مشکل چیه ولی هر چی هست تو مثبت فکر کن و نیمه پر لیوانو نگاه کن الان می‌دونم ناراحتی و این حرفا اصلا نمیتونه کاری کنه بهتره خودتو خالی کنی از ناراحتیت بگو گریه کن ولی وقتی آروم شدی متوجه حرفام میشی 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
یکی زد دوتا بزن    

زورم نمی رسه ورزشکاره دو تا زانو گذاشته بود رو دستام نشسته بود رو پام گلوم فشار می داد تکون نمی تونستم بخورم می گفت خوشی هات ازت می گیرم خوشی من یک روزهایی ماشین دسته و یک باشگاه می رم 

اونوقت میگن مشروب چرا حرامه  قابل توجه دیگرون مشروب دیگه از جون انسان با ارزش نییت که  گ ...

مشروب ذات آدمارو رو میکنه، مردی که دست بزن داره تو مستی ممکنه بزنه. اسلام خیلی چیزارو حروم کرده ولی فقط این قسمتش بولد شده

اینقد دلم شکسته اجی ک فقط مرگمو میخام  انصاف نیست منی ک بیمارسم دست خودم نیوده رو تحقیر کنه بد ...

بمیرم برات الهی خیلی سخته قشنگم ناراحت نباش درد و بلات بخوره تو سر خانواده شوهرت و خودش روانیا

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری❤️
نمیخوام حرف کلیشه ای بزنم ... ولی هر دردی یه درمونی داره هیچی نشد ندارن بالاخره یه راهی پیدا میشه بر ...

از 10 تا حالا اشکام ی ثانیه بند نیوده مده

حالم اینقد بده هیجی جز مرگ ارومم نمیکنه 😔

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون