2777
2789
عنوان

کیا فاصله سنی با مادرشون سی وهفت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با مامان بابام سی سال و چهل سال

من رابطم خوبه مشکلی ندارم 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نه زودتر بیار تازه اولی را هم نیوردی؟

نمیتونم دارم برای تخصص میخونم. تا الان هم بیدار بودم درس میخوندم. اگه الان بیارم بچه م موقع تخصص خوندنم عملا مادری نداره.

امسال میشم physiatrist :)

منو مامانم ۳۳ سال 

ولی خب از غصه بقیه خواهر برادرام  خیلی پیر شده .واقعا نمیتونم بدون مامانم زندگی کنم . خیلی خیلی بهش وابستم. خیلی باهاش رفیقم . دیدی بعضی حرفای خصوصی و شخصی و به رفیق مون میگیم من به مامانم میگم 

‌‌‌

نمیتونم دارم برای تخصص میخونم. تا الان هم بیدار بودم درس میخوندم. اگه الان بیارم بچه م موقع تخصص خون ...

عزیزم به سلامتی خوب اره شما شرایطتت فرق داره تخصصتون چیه؟

ربطی نداره ب اینچیزا

من ک خیلی راضیم رابطمون همیشه عالی بوده مامانم همیشه بهترین بوده برام عمم۴۵ سالگی اخریو اورد الان ۵۸ سالشه ازمن سرحالتره

اینحرفا برای قدیم بود

یکی ۱۸ بچه میاره ممکنه ن اعصاب بچع داشته باشه ن رابطه خوبی زودترم ازبین بره یا شکسته بشه واقعا ب اینحرفانی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

خب کسی که اصلا بچه نداشته چه جوون باشه چه میانسال تجربشون تو بچه داری یکسانه

نه خب بلاخره این که سن بالاتر باشه در اغلب موارد یعنی تجربه و پختگی بیشتری دارن غیر قابل انکاره

تجربه ی بچه داری رو نمیگم، تجربیات زندگی رو منظورمه

که روی زندگی بچه هم تاثیر میذاره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نه والا در این حدم نیستن خیییلی کم تک و توک اینجوری هستن

من خودم نزدیک چهل هستم رو دستم نیومده از سانتی مانتالی دکترا دارم سالی چنبار سفر خارج میزم لباس های مارک میپوشم بی بی فیسم هستم هنوزم مجردم موقعیت کاری خوبی دارم خواستگار خوب بیاد الان دیگه پایه ازدواجم 

مادرشوهر من سن کم بچه دار شده بود زود بیمار شد و بچه هاش جوونیشون همش در حال مریض داری بودن و فوت کرد 

مامانم اختلاف سنیش باما کمه ولی از اول بی حوصله بود حوصله بچه نداشت فقط دوست داشت بچه داشته باشه😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نگید اینو من با ۲۹ سال شرایط بچه داری ندارم می‌خوام بذارم چندسال دیگه 🥲

ان شالله که به سلامتی بچه دار بشین و تو بهترین شرایط بزرگش کنید

مادر من هم تغذیه کودکیش مشکل داشته هم خیلی کار می کرد و خیلی هم حرص می خورد و‌ورزش هم ابدا نمی کرد برا همین زود پیر  شد همیشه بی حوصله بود زیادی جدی بود از وقتی هم که یادمه همه جور دردی داشت

قدردان زحماتش هستما ولی خب کاش هم خودش بهتر زندگی می کرد هم زندگی بهتری برا ما می ساخت

شما سعی کنید به خودتون برسید که تو زمان پیری، بچه ها مرتب اذیت نشن برا نگهداری ازتون

زنای اللن با زنای قدیم فرق دارن دخترای جهل ساله الان باکلاس و جوان و قرتی و سانتالن مثل ننه های ما ن ...

البته بگما نسل ما ظاهرشون خیلی جوان تر از خانم های قدیمی میزنه اما جسما اونا سالم تر بودن ،الان من ۳۷ سالمه عکسای مادرم یا مادر همسرم رو تو این سن میبینم انگار من دخترشونم،اما به لحاظ جسمی فکر میکنم توان اونا بیشتر بوده 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!