منم منو انداخته تو این حال خودش خابیده خدا خودش جواب دلم شستکو ازشون بگیره
عزیزم شما صورتتو بشور یه موزیک گوش کن برو تخت بخواب دنیا رو اب ببره این مردا ککشون نیست حیف نیست چشمای قشنگتو براب این مردا خیس کنی؟؟ من اخربن بار که گریه کردم برای یه مرد چند سال پیش بود بعد از اون عهد کردم برای هیچ مردی گریه کنم تو هم قوی بمون و بدون از تو فقط یکی وجود داره تو این دنیا💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیر ماه پولی که هزارتومن تومن و پول ی بابام داده بود آرم قرض کرد گف دوماهه میدم هنوز نداده فک. کن از تیر ماه هر وخ گفتم بهش برخورد گف ندارم میدم میدم بد چند روز پیش پول نداشت از باباش خواست نداد باز دلم طاقت نیاورد دادم بهش از دیروز از طرف محل کارش معلوم نیس چقد پول دادن بهش هنوز ب من نگفته بکنار قرضمو نداده اون بکنار برده 400 داده واس بابای الدنگش پیرهن کادو روز پدر درحالی ک همون باباش برا جاریم تولدش کادو گرفت روز تولد من ب من گف سر برج برا تو هم میخرم نخرید دارم میسوزم تازه سر شبی بابای بی شرفش سو استفاده کرد فهمید پول داره گف ببر باک ماشینمو پر کن 70 تومنم بر داد بنزین بد ب من برسه بگم قرصمو بده میگه ندارم دارم خفه میشم احمق
عزیزم شما صورتتو بشور یه موزیک گوش کن برو تخت بخواب دنیا رو اب ببره این مردا ککشون نیست حیف نیست چشم ...
اینقد دلم شکسته اجی ک فقط مرگمو میخام
انصاف نیست منی ک بیمارسم دست خودم نیوده رو تحقیر کنه بدم خاهرشو بزنه تو صورتم بگ اون سالمه
انصاف نیست بگه خانوادم اگ مثل اشغال باهات حرف میزنن رفتار میکنن حقته چون اونا عروس سالم میخاستن
یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟ تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودموامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب...امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹 خدایا شکرت خودت نگه دارش باش و حفظش کن برامون
خدانکنه عزیزم اره آدم گاهی دلش میگیره 😔 ولی کم کم میگذره و آروم میشی عزیزکم این روزام میگذره همیشه ...
چرا از من نمیره بالا اجی
چرا هر روز داره له ترم میکنه؟ 😔
یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟ تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودموامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب...امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹 خدایا شکرت خودت نگه دارش باش و حفظش کن برامون
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست