2777
2789

من یکبار کلینیک دکتر دولتی پیش دکتر فهمیمی لیزر کردم . فقط رو لک های تیره کار کرد و کمرنگ تر هارو اصلا لیزر نکرد . کلی هم دعوام کرد که چرا اومدم لیزر!
الان دوباره میخوام برم بین لیزر و نانو آر اف دارم تحقیق میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه ی خودم: رفتم کلینیک زیبایی بیمارستان عرفان سعادت آباد با لیزر qs نود درصد کک و مکهام رفت به حد ...

خداییش خوب شدی؟؟ 

هر جلسه چنتا سوزوند و چقدر هزینه شد؟؟ 

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
خداییش خوب شدی؟؟  هر جلسه چنتا سوزوند و چقدر هزینه شد؟؟

اره واقعا خییییییلی اثر داشت. نمیدونم شاید حدود ۳۰ تا! جلسه ای یه سال پیش ۵۰۰ بود الان قطعا بیشتر شده. همه کارارم دکتر متخصص میکنه

اره واقعا خییییییلی اثر داشت. نمیدونم شاید حدود ۳۰ تا! جلسه ای یه سال پیش ۵۰۰ بود الان قطعا بیشتر شد ...

دوست عزیز دکترت کدوم شهره؟؟ 

من امروز رفتم دکتر پوست بهم گفت مال تو کک ومک نیست و خاله

و با لیزر برطرف نمیشه و تازه پررنگ تر میشه😢😢

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
دوست عزیز دکترت کدوم شهره؟؟  من امروز رفتم دکتر پوست بهم گفت مال تو کک ومک نیست و خاله و با ل ...

نوشتم که. رفتم کلینیک زیبایی بیمارستان عرفان سعادت آباد. اسم دکترش رو یادم نیست. چندتا دکتر بودن. 

تجربه ی خودم: رفتم کلینیک زیبایی بیمارستان عرفان سعادت آباد با لیزر qs نود درصد کک و مکهام رفت به حد ...

سلام گلم. منم دیروز رفتم لیزر کردم. صورت شمام زخم شده بود؟ مال من تمام صورتم دون دون زخم شده خیلی نگرانم... چیکار کردین شما مراقبتشو.. مال منم کک و مک بود ولی کم بودن رفتم لیزر