2777
2789
عنوان

انگیزه ای ندارم برم خونه بابام چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 59 پست
دقیقا خواهر و برادرا هم از هم زده میشن منکه بابامو دارم خواهرم ب کل فراموشمون کرده و چسبیده ب شوهرش ...

خواهرت بی معرفته . بعد از مادر دختر خیلی میتونه توی جمع و جور کردن زندگی پدر و‌برادرش کمک کنه. برادرت زن بگیره میره دیگه پشت سرش هم نگاه نمیکنه. بازم پدرت میمونه و تو. به نظرم تا سرحال هست رودتر جمع و جورشون کن

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
اونا خوشحال میشن وقتی میری؟؟؟یا فکر میکنی که رفتنت زندگیشون رو به هم میزنه؟؟

بله خوشحال میشن صد در صد اتفاقا میگن وقتی تومیای خونمون پر میشه داداشم همیشه میگه چون من باهاشون میرم خرید کم و کاستی هارو برطرف میکنم ترشی و غذا و ماست درست میکنم همه کار میکنم بعد درطول مدتی ک نمیرم کلن همه چیز ته میکشه و بهم میریزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت بی معرفته . بعد از مادر دختر خیلی میتونه توی جمع و جور کردن زندگی پدر و‌برادرش کمک کنه. برادر ...

خواهرم با من تو ی شهره ولی هنوز خونمو نمیدونه من چندبار رفتم ولی اون نمیاد منم میخوام دیگه نرم حتی موقع زایمانمم کنارم نبود الان فقط منتظره من زنگ بزنم بهش بعد میره کارا جاریشو میکنه ک کمر درد داره یا همش اونا رو دعوت میکنه بهترین هدیه هارو میده بهشون ولی تاحالا ب دختر من محبت نداشته

بله خوشحال میشن صد در صد اتفاقا میگن وقتی تومیای خونمون پر میشه داداشم همیشه میگه چون من باهاشون میر ...

دلم سوخت براشون 😢😢😢

چه قدر سخته واقعا 

نمیتونم قضاوت کنم خیلی خیلی شرایط سختیه،خدا بهت قوتو توان بده عزیز جان

دلیل داره ولی هیچی دلیل نمیشه کلن قید خانواده رو بزنی 

بی معرفته . واقعا ادم چطوری میتونه از خانوادش بگذره . مگه پدرت چقدر میتونه غذا درست کنه کارای خونه کنه؟ بی رودروایسی مردا مگه چقدر میتونن از پس کارای خودشون بر بیان؟ بالاخره شما دو‌تا خواهرین اسمون به رمین نمیاد. خدا خیرت بده اگه بتونی خورشت واسشون درست کن فیریز کن. عیب نداره فردا مامانت هم ازت خوشحاله. دعای پدرت گره گشای زندگیته

خواهرم با من تو ی شهره ولی هنوز خونمو نمیدونه من چندبار رفتم ولی اون نمیاد منم میخوام دیگه نرم حتی م ...

ولش کن دیگه کاری باهاش نداشته باش. تو در برابر خواهرت وظیفه ای نداری ولی حرمت و احترام پدرت و باید بذاری. مهم نیست. تو هم ازش کنار بکش

بی معرفته . واقعا ادم چطوری میتونه از خانوادش بگذره . مگه پدرت چقدر میتونه غذا درست کنه کارای خونه ک ...

بخدا فقط ابگوشت بلده درست کنه برنجاشم بد درمیاد یا سیب زمینی گوشت چرخ کرده همشم غذا مونده میخورن من برم هرچی از دستم بیاد درست میکنم فریز میگنم ولی منم راهم یکم دوره ماهی یکی دوبار نهایتش برم الان ک شما گفتی حتما میرم  بخداپارسال ۷ تاپتو شستم وایتکس ریخت رو پا دخترم تاول زد بعد باز رفتم همه پتو ها زیر پا بود مهموناشون عموهام میرفتن همه رو کثیف میکردن اصلا هیچکس دلش براشون نمیسوزه

دلم سوخت براشون 😢😢😢 چه قدر سخته واقعا  نمیتونم قضاوت کنم خیلی خیلی شرایط سختیه،خدا بهت قوت ...

مرسی عزیزم لطفن براشون دعا کن فقط ک خدا کمکشون کنه وگرنه من کاره ای نیستم نهایتش ماهی یکی دوبار برم کمک حالشون بشم

بخدا فقط ابگوشت بلده درست کنه برنجاشم بد درمیاد یا سیب زمینی گوشت چرخ کرده همشم غذا مونده میخورن من ...

عیب نداره خدا ازت راضی باشه. بالاخره همینم که میری دل پدر و مادرت و شاد کردی. فردا تو راه خودت میاد. بچه ات یاد میگیره که هوای زندگیت و داشته باشه. برو با دل شاد برو اونا دلشون مرده شادی توی خونه اشون نیست. قلبشون یخ زده به دل نگیر. اونا شبانه روز توی خونه ای زندگی میکنن که سکوت کامله حق بده بهشون. امیدوارم خدا راهی براتون باز کنه

مهمونیه بنظرت؟

خب شما میگی انگار نه انگار رفتم مهمونی ... دیگه توکه شرایطشونو بهتر از همه میدونی ... واقعا خونه بدون مادر صفا نداره ... خدا بهت صبر بده 🖤

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)