2777
2789
عنوان

انگیزه ای ندارم برم خونه بابام چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 59 پست
چی بگم والا خودمم دلم خونه کلی مشکل دارم میرم اونجا با دیدن مشکلات اونام بدتر حرص میخورم

با گفته شما پدرتون احتمالا میانسال .

میانسالی از نظر من سن مظلومیت  مرداس .نه میتونن قلدری کنن نه التماس و خواهش .

شما از یه بعد دیگه نگاه کنید .

وقتی میرید دستی به سر روی خونه میکشید بوی زندگی داخل خونه میپیچه. خونه بدون زن  واقعا روح نداره .شما هر وقت که تونستید این کارو بکنید .

علاوه براینکه پدرتون خوشحال میشن  تاثیرش در زندگی و آینده خودتونم نمود پیدا می‌کنه .

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
اره خونه بدون مادر خیلی سوت وکوره خدامادرتونو براتون حفظ کنه منم اگه مادرم بود با شوق و ذوق میرفتم ا ...

مردا اینجور چیزا رو نمیفهمن 

من جای شما یودم خونه خودم میموندم 

تنهایی خودمو به بودن توی جمع سرد ترجیح میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درکت میکنم چون منم پدر و‌مادرم فوت کردن ولی واقعا اینجوری هم اگه یه سرو سامونی به زندگیشون ندی نا ...

برادرم فعلن میگه نمیخوام ازدواج کنم برا بابامم ب ی نفر رو زیر نظر گرفتم ولی میدونم قبول نمیکنه طرف چون شرایط بابام بده خونه از دستش رفته و باید هرسالم سکه بده دستش خیلی پر نیست

با گفته شما پدرتون احتمالا میانسال . میانسالی از نظر من سن مظلومیت  مرداس .نه میتونن قلدری کنن ...

عزیزم میرم همیشه ولی نمیدونم چرا دلسردم اصلا دلم هوس نمیکنه ک برم قبلنا خیلی شوق و ذوق داشتم اتفاقا قبل عیدم میرم پتوها و وسایلو بشورم ولی دلم میخواست با دل خوش میرفتم ن اینجوری

برادرم فعلن میگه نمیخوام ازدواج کنم برا بابامم ب ی نفر رو زیر نظر گرفتم ولی میدونم قبول نمیکنه طرف چ ...

ببین یه وکیل مشورت کن ببین چه جوری میتونه کمکتون کنه. پدرت باید درخواست اعصار بده. واقعا چرا گذاشتین خونه و زندگیتون بره. بنده خدا مادرت 😔

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
با گفته شما پدرتون احتمالا میانسال . میانسالی از نظر من سن مظلومیت  مرداس .نه میتونن قلدری کنن ...

اون خواهرم اصلا نمیره و بیاد ولی من هربار میرم فقط خودم هستم ک سالانه براشون خونه تکونی میکنم بابام خودشم همیشه میگه البته من نمیگم کار خاصی  کردم فقط تودلم این حسو دارم

دور ازجونتون خدا پدرومادرتون رو بیامرزه یعنی الان با خواهر برادرات رفت و امد داری؟

خیلی کم. وقتی پدر و مادر فوت میکنن دیگه خانواده از هم جدا میشه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
عزیزم میرم همیشه ولی نمیدونم چرا دلسردم اصلا دلم هوس نمیکنه ک برم قبلنا خیلی شوق و ذوق داشتم اتفاقا ...

احتمالا  دلیلی برای این اکراه هست .

آرزو میکنم اتفاقی بیفته شما با میل صددرصد قلبی بهشون سر بزنید .

خیلی کم. وقتی پدر و مادر فوت میکنن دیگه خانواده از هم جدا میشه

دقیقا خواهر و برادرا هم از هم زده میشن منکه بابامو دارم خواهرم ب کل فراموشمون کرده و چسبیده ب شوهرش و خانواده اون

اون خواهرم اصلا نمیره و بیاد ولی من هربار میرم فقط خودم هستم ک سالانه براشون خونه تکونی میکنم بابام ...

بی شک خواهرتون هم دلیلی داره ..محبت به پدر مادر در رفع گرفتاری بچه ها خیلی تاثیر داره.

ببین یه وکیل مشورت کن ببین چه جوری میتونه کمکتون کنه. پدرت باید درخواست اعصار بده. واقعا چرا گذاشتین ...

بابام با ما مشورت نکرد اون زنه گولشو زد بابامم ساده و حلاله فکر میکرد اونم مثل خودشه 

احتمالا  دلیلی برای این اکراه هست . آرزو میکنم اتفاقی بیفته شما با میل صددرصد قلبی بهشون سر بز ...

مرسی گلم ارزومه بابام ی زن خوب بگیره و با دل خوش زندگی کنه منم کمتر میرم اون موقع