2777
2789
عنوان

انگیزه ای ندارم برم خونه بابام چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 59 پست
بهونه نیار لطفا. وسیله بازیای بچه ات رو ببر همون بازی که توی خونه میخای باهاش کنی اونجا کن. اینم از ...

از رفتن ک میرم ولی خیلی اذیت میشم بابام هی دخترمو دعوا میکنه تا یکاری کنه اینم سه سالشه 

دوبار بعد مادرم ازدواج اشتباه داشت سر یکماه ب طلاق کشید خونه و زندگیش رفت منم میرم اونجا با یاداوریش ...

ببین برو با یک مشاور راجع به این موضوع صحبت کن ببین چه راهکاری برات داره. چرا ازدواجاش دووم نداشته چون با زن اولش مقایسه میکنه. ببین تو باید اونا رو جمع و جور کنی. نمیگم وظیفت هستا نه اصلا. ولی مهر دختر و پدری ایجاب میکنه. حداقل یکروز برو یه سری بزن به برادرت زنگ بزن بگو اومدم خونه بیا ببینمت با پدرت تو خونه حرف بزن. 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این که بری خونه ی پدرت و کارهاشو انجام بدی خیلی خوبه فک کنم برای پدرت زن بگیری خوب باشه بابات ...

زن گرفت تمام زندگیشو ازش گرفت و رفت باید کلی سکه بده خونش از دستش رفت بنظرت کدوم زن میاد بااین شرایط ازدواج کنه؟

از رفتن ک میرم ولی خیلی اذیت میشم بابام هی دخترمو دعوا میکنه تا یکاری کنه اینم سه سالشه 

دختر منم سه سالشه درکت میکنم. ولی اگه میتونی وسیله بازیاش و ببر بالاخره خودت هم بچه بودی بابات بزرگ کرده. الان واقعا پدرت افسردگی گرفته 

ببین برو با یک مشاور راجع به این موضوع صحبت کن ببین چه راهکاری برات داره. چرا ازدواجاش دووم نداشته چ ...

بابام عجله ای زن گرفت اولی ک کلن مشکل داشت نمیتونست ازدواج کنه دومی هم فقط دنبال پول و خونه بابام بود سر یکماه از چنگش دراورد و طلاق گرفت

ممنون گلم کارارو ک میکنم بحث اون نیست بحث چیزای دیگست از دست بابام دلخورم خونه رو مفت از دست داد با ...

آخی حق داری، چه اشتباه بزرگی ، فدای سرتون کاریه که شده، خدا به مهربونی و توجهت نگاه کنه و برات جبران کنه

دختر منم سه سالشه درکت میکنم. ولی اگه میتونی وسیله بازیاش و ببر بالاخره خودت هم بچه بودی بابات بزرگ ...

افسردگی نداره ولی کلن خیلی بی حوصلست از یطرفم همش دلم خونه براشون شب عیدی باید سکه جور کنه بده منم خودم مریضم حرص میخورم میشم مثل جنازه

بابام عجله ای زن گرفت اولی ک کلن مشکل داشت نمیتونست ازدواج کنه دومی هم فقط دنبال پول و خونه بابام بو ...

متاسفم واقعا وقتی یه مرد توی این سن همچین اشتباهی میکنه. به هرحال کاش بتونی یه تغییراتی به زندگیشون بدی خیلی خونه بدون مادر سوت و‌کوره 

آخی حق داری، چه اشتباه بزرگی ، فدای سرتون کاریه که شده، خدا به مهربونی و توجهت نگاه کنه و برات جبران ...

ن عزیزم من کاری نکردم وظیفم بوده ولی بحث منم خیلی چیزاست منم مریضم کلی دارو و رژیم غذایی خاص دارم اگه مادرم بود قطعا مراعاتمو میکرد ولی مردا درکی ندارن چون خبر ندارن از چیزی حالم خراب میشه وقتی میرم

نمیدونم چجوریه ولی منم اگر بابام فقط باشن خدایی نکرده 

دلم نمیخواد دیگه پا بزارم تو اون خونه 

همه مون به امید مامانم میریم خونه پدری 

اگر زنگ بزنیم گوشی رو بابام برداره فوری سراغ مامانمو میگیریم

متاسفم واقعا وقتی یه مرد توی این سن همچین اشتباهی میکنه. به هرحال کاش بتونی یه تغییراتی به زندگیشون ...

سوت وکوره خواهرمم نمیاد و بره  قطع رابطه کرده مگر من بهش زنگ بزنم یا برم پیشش ولی اون نه..کلن خیلی تنهام دلم ی خواهر و مادر مهربون و ی خانواده گرم میخواد

چی بگم چ کاری از دستم میاد کی دلش میخواد خانوادش از هم بپاشه 

من درکت میکنم چون منم پدر و‌مادرم فوت کردن ولی واقعا اینجوری هم اگه یه سرو سامونی به زندگیشون ندی نابود میشن

نمیدونم چجوریه ولی منم اگر بابام فقط باشن خدایی نکرده  دلم نمیخواد دیگه پا بزارم تو اون خونه&n ...

اره خونه بدون مادر خیلی سوت وکوره خدامادرتونو براتون حفظ کنه منم اگه مادرم بود با شوق و ذوق میرفتم الان ک برم بمونم دو روز مثلن کلن باید تنها باشم تا اونا از سرکار بیان بعدم میشینن پا تلویزیون انگار ن انگار مهمونم من

سوت وکوره خواهرمم نمیاد و بره  قطع رابطه کرده مگر من بهش زنگ بزنم یا برم پیشش ولی اون نه..کلن خ ...

بمیرم. میفهمم بخدا مادر که میره زندگی رو هم با خودش میبره