2777
2789

من چند ماهه عقد كردم 

منو شوهرم هر دو شاغليم

ما درگير خريد جهازيم 

خودشم ميدونه 

خودشم خونه داره ولي يه سري كاراش هنوز مونده مثل كابينت و كف خونم ميخوايم كفپوش كنيم 

ديشب بهم ميگه عيدي گرفتي يكم تو يكم من و بابا كمك كنيم براي پول پيش كابينت 😒

گفتم من خودم كلي هزينه دارم نميتونم رو من حساب نكن 

اين چندمين باره مستقيم و غير مستقيم از من واسه كاراي خونه پول ميخواد هر بار جوابش ميكنم 

ادم نميشه 

بنظرتون چه جوابي بدم ؟؟

نامزد منم خیلی توقع داره ، ی دلیلشم ب خاطر همین شاغل بودن باید ی کاری کنم بفهمه قرار نیست من مبلغی از درامدم برای خونه خرج شه اصلا😒

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردای ایرانی از پول توجیبی که به زنشون میدن توقع کمک دارن 

دیگه خودت تا ته خط برو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

وااا چه پروو به تو چه ربطی داره خیلی قشنگ بگو عزیزم من جهیزیه دارم میخرم به پولم احتیاج دارم

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

خوشبخت باشید

ولی دیگه جیب شما و ایشان فرقی نداره

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

نه اصن توقع نداره. فقط من یه خونه دارم میگه اونو بعدا موسسه کن نزار خانوادت بفروشن

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بگو وسایل خونه که میدونی چقدر گرونه واقعا نمیتونم کیه که بدش بیاد به خونش برسه عزیزم . 

مهریتون فقط سکه هست یا مثلا سه دونگ خونه دارید ؟؟؟؟ اگر از ملک دارید مشکلی نیست هزینه کنید 

وسایل غیر ضروری و گران و زیاد نخر مفید و خلاصه و شیک و ساده کافیه همه پولتون رو ندید خرده ریزه