2777
2789
عنوان

شوهر شمام پرتوقعه يا شوهر من فقط اينجوريه

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 27 پست
نامزد منم خیلی توقع داره ، ی دلیلشم ب خاطر همین شاغل بودن باید ی کاری کنم بفهمه قرار نیست من مبلغی ا ...

چرا قرار نیست ؟ 

پول زن کامل واسه خودش باشه که خب معنی نداره

زندگی مشترک این نیست که 

در جواب سوالت. خیر 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو خیلی دوست داشتم کمکت کنم اما خودت می دونی ماهم در حال خرید وسایل خونه ایم.  و بعدا تو دوستی بگو خوش حالم که تو مروی هستی که مستقلی و چشمت به دست خودته من از مردهای طمع کار خوشم نمیاد اینکه همش چشمشون بدست دیگرونه

منم شاغلم اما از اول گفتم من دوست دارم شوهرم حمایتم کنه منم حمایت میکنم اما اداره زندگی وظیفه مرده و زن که همکاری می کنه از روی لطفشه

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤

شوهر منم از من طلا میخواد😐😐

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
چرا قرار نیست ؟  پول زن کامل واسه خودش باشه که خب معنی نداره زندگی مشترک این نیست که

چون همین دیروز تو ی تاپیک بود اقا ب هوای خانم دیگه سرکار نمیرفت بعضیا جنبه ندارن 

زندگی مشترکم لزوما ب این معنا نیست که حتما حقوق خانم تو زندگی استفاده بشه 

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

در جواب عزیزانی که میگن چه اشکالی داره یکی هستن و ...اول اینکه شما اروپا زندگی نمیکنید و اینجا ایرانه، طرف هنوز دوروز خرج زندگی نکرده، هنوز زنش رو نبرده،میدونه جهاز خریدن چقدر هزینه داره،باز به خودش اجازه میده درخواست پول کنه،از دید من پسری که ایران به دنیا اومده و توی خانواده  ایرانی بزرگ شده و این انتظارات رو داشته باشه پرتوقع هست.

حالا یه مردی میره توی زندگی و سرد و گرمش رو میچشه و انتظار از خانم داره جریانش متفاوته

چون همین دیروز تو ی تاپیک بود اقا ب هوای خانم دیگه سرکار نمیرفت بعضیا جنبه ندارن  زندگی مشترکم ...

خب این آقا اگر گفت طبق همون قانون نمی‌گذارم سر کار بری چی ؟ 

فرق هست بین توقع همسر و تکیه کردن بر خانوم و اینکه هیچ هزینه ای نشه 

یک مدیریتی لازمه به نظرم  

در جواب عزیزانی که میگن چه اشکالی داره یکی هستن و ...اول اینکه شما اروپا زندگی نمیکنید و اینجا ایران ...

مگه تو اروپا غیر از اینه ؟ایران و اروپا نداره تازه تو کشورهای غربی من شنیدم همه ی خرج ها نصف نصفه

مگه تو اروپا غیر از اینه ؟ایران و اروپا نداره تازه تو کشورهای غربی من شنیدم همه ی خرج ها نصف نصفه

من برای روشنفکران عزیز گفتم،وگرنه اونجا جهیزیه و این هزینه ها ندارن، هردو کار میکنن و این پول میاد توی زندگی، اینکه من از شما بخوام عروس تمام و کمال باشی و هزینه های منم بدی خوب نیست

زنو مرد ندارن  خونه خودتونه باهم خرج کنید من بودم میدادم حتی اگه خودشم بهم نگه خودم بهش میداد ...

من چطور با اين همه هزينه بالاي جهيزيه يك بارم بهش نگفتم بيا فلان چيزو شريك شو 

تازه بخواد بده هم من نميذارم 

هركي بايد وظتيفشو بدونه

خب این آقا اگر گفت طبق همون قانون نمی‌گذارم سر کار بری چی ؟  فرق هست بین توقع همسر و تکیه ک ...

قبل از ازدواج باید سر این چیزا توافق بشه

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)