2777
2789

سلام من ب حساب سونو الان ۱۷هفته باردارم ولی ب اخرین روز پریودی ۲۰هفتمه اخرین بار ک سونو دادم گفتن ده هفته و پنج روزمه ضربان قلبشم نرماله تا یک هفته دیگه سونوی انومالی دارم میرم انجام بدم 

الان نت سرچ کردم خیلی ترسیدم یچیزایی کاربرا نوشته بودن ترسوندن منو ک بچه رشد کافی واینا نداشته😭😭

توروخدا راهنماییم کنین چیکار کنم فکر میکردم لقاحم سه هفته بعد از اتمام پریودی صورت گرفته اخه یه هفته بعد،از عقب انداختنم تست زدم منفی بود ولی بعد از سه هفته از دادم بتام رو ۱۰۰۰بود 

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی مهمه

این که از همون اول این اختلاف وجود داشته یا نه

من قشنگ دو هفته از همون اول اختلاف داشت برای همین دکتر تاریخ پریودی م رو در نظر نگرفت و همه چی بر حسب سونوی ۱۲ هفته بود

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

با پریودی درست نیس

منم مثل تو

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

عزیزم اصلا استرس نده به خودت 

پیش هر دکتری میری فردا برو پیشش باهاش صحبت کن تو کل بارداری به خودت ترس و استرس راه نده فقط از خدا بخواه کمک کنه بسپار به خودش الانم نگران نباش فردا حتما بپرس اینترنت که دقیق شرایط تورو نمیدونه

ببین یه چیزی مهمه این که از همون اول این اختلاف وجود داشته یا نه من قشنگ دو هفته از همون اول اختلا ...

من کلا یدونه سونو سلامت جنین انجام دادم ان تی رو نشد انجام بدم موند تا انومالی ایشالا ک چیزی نباشه خیلی ترسیدم

بارداری قبلیم فقط،یک هفته اختلاف بود

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
سلام عزیزم انگار شرح حال منو وصف کردی😁منم با پریود ۳هفته وچندروز اختلافه الان ب حساب سونو ۷هفتم دکت ...

واقعا؟؟ وای ی لحظه اروم شدم خیلی نگران شدم