2777
2789
عنوان

کادو عروسی پسر خواهر شوهر 🤔🤔🤔

363 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها شوهرم میگه ۳ بدیم ، دستمون خیلی خالیه 

عقد و عروسی با همه مراسم دیگه ای هم ندارن 

ولی همه ی خواهر برادرا حتی اونی که از شوهرم کوچیکتره حدود ۶ میخان بدن و بیشتر 

من میگم یه انگشتر ظریف دارم همون حدود ۶ اینا میشه اونو بدیم ، نمیخام به خاطر ۲ ۳ تومن کمتر بیشتر شوهرم ضایع شه

به نظرتون چی کار کنم من ؟ 

خواهشا اگر میخاید شوخی کنید و دستم بندازید یه تاپیک دیگه رو انتخاب کنید 

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 

انگشتر بهتره بخرید 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ اصراریه واسه جلوه قشنگش تظاهر کنید  خوب ندارید مجبور ک نیستید هرکس ب وسع خودش کادو میده دیگ ...

قبلا اوضاع مون اینطوری نبود 

نمی دونن خیلی دستمون تنگه

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 
عزیزم بنظرم اصلا اصلا اصلا انگشتر خودتو نده عروسی پسر خواهرشوهرته شوهرم وظیفه داره خرج بکنه  ...

خودمم یه جوری ام 

خودم پیشنهاد دادم ولی آخرین طلاییه که دارم به جز حلقه م

پارسال ۱۴۰ ۵۰ م طلا فروختم ، این کوچولو بود نگه داشتم 

از طرفی هم شوهرم داره ۴۰ سالش میشه نمیخام سرافکنده شه

نمی دونم خلاصه 😔

قبلا اوضاع مون اینطوری نبود  نمی دونن خیلی دستمون تنگه

خب چ اجباریه خودتونو تو تنگنا قرار میدید ک تظاهر کنید پولدارید همون پول بدید کافیه از سرشون زیادیه بخدا اگر ی روزی نداشته باشی و خودت نیاز داشته باشی انگشتر نگهدار واسه اون روز مبادا اگ ب فکر خودتون نیستید واسه کلاس گذاشتن میتونید هم پول تقدیمش کنید همراه حلقه اینجوری خفن تره بنظرم🤭😉😑