2777
2789
عنوان

کادو عروسی پسر خواهر شوهر 🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 19 پست
خب چ اجباریه خودتونو تو تنگنا قرار میدید ک تظاهر کنید پولدارید همون پول بدید کافیه از سرشون زیادیه ب ...

چه تظاهری عزیز من ؟

یکی به خواهرزاده ش یه انگشتر ۶ تومنی بده یعنی پولداره؟

پول و انگشتر و با هم ؟ متوجه نشدم 

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 
چه تظاهری عزیز من ؟ یکی به خواهرزاده ش یه انگشتر ۶ تومنی بده یعنی پولداره؟ پول و انگشتر و با هم ؟ ...

ن خب عزیزم میگید دستتون خالیه من ب فکر شمام چرا میخاید خودتونو در تنگنا بزارید آخه چ اصراریه 

آره بابت آخری هم ک گفتید با هم. گفتم اگر نیاز ندارید واسه سنگ تموم گذاشتن میتونید هردوتارو بهشون بدید انگشتر از طرف همسرتون پولم از طرف شما بنظر من ک فقط پول بدید بخدا ک ی روز نیاز داشتید میخاید چیکار کنید یکم ب فکر بعدهای خودتون باشید ب جیب خودتون نگاه کنید میخاید جیب اونارو پرپول کنید ک چی بشه وقتی خودتون دستتون خالیه این نظر شخصی من هستش. در کل هرکدوم ک دلت میخاد انجام بده و صلاح میدونید خودتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم هیچوقت از ترس ضایع شدن خودتو با هیچکس مقایسه نکن هرکس ب جیب خودش نگاه می‌کنه میتونید قرص بگیرید شما هم سه تومن روش بزارید تقدیم کنید بهشون مثل اونا برابر.ولی هیچوقت حلقه خودتو نده نصیحت من ب تو نگهش دار واسه خودت😘

ن خب عزیزم میگید دستتون خالیه من ب فکر شمام چرا میخاید خودتونو در تنگنا بزارید آخه چ اصراریه  ...

چی بگم والا من خیلی در فشارم ، مغزم جواب نمیده ، نمیدونم چه کاری درسته چه کاری غلط 

ممنون از شما 

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی