😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه درصد هم فکر نمیکردم بهم خیانت بشه ... اینقد که زندگیم آروم و عاشقونه بود... ولی در کمال نابا ...
قشنگ میفهمم چی میگی💔
Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
خدا از زبونت بشنوه ب خدا خیلی ترسیدم... ب جز تایمایی که سر کارم همش بهش فکر میکنم
بخیال باش گلم . ۶۰ درصد خیانتا بخاطر اینه ک مردا تو خونه ارامش ندارن . زن ک خوب باشه مرد هم ب زندگی می چسبه . البت ب غیر از اونایی ک واقعا بی ذاتن 😑
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست