2777
2789
عنوان

نظر بدین لطفا

126 بازدید | 3 پست

کسای ک تجربه ازدواج رو‌داشتن بگین از نوع سنتیش بوده یا مدرن منظورم ارتباط قبل از ازدواجه و اینکه الان راضی هستین نقطه قوت طرف مقابل چیه و اگه ناراضی هستین چرا ممنون میشم نظر بدین 

به نظر من قبلش باید تحقیق بشه و اگر تایید شد در مورد معیارها چندین جلسه صحبت بشه.البته ما آخر سر اگر بین بزرگترها احساس شد دختر و پسر اصلی ترین معیارها رو دارن بعدش دختر و پسر وارد معیارهای جدی تر مد نظرشون میشن و صحبت میکنن.اگر به هم نزدیک بود میتونند حتما مشاوره ای برن که یه سری فرم میده برای شخصیت شناسی و اینکه آیا میتونند با شرایط هم کنار بیان یا نه.البته گاهی با تحقیق و پرس و جو هم میشه بهش رسید.

اما دوستی رو یه ریسک بزرگ میدونم چون مدتها باید برای هر مرد وقت بذاریم و پروسه طولانی تر میشه‌.تازه اگر این وسط کسی که وارد دوستی شده واقعا قصدش ازدواج باشه که به نظرم با خواستگاری و اجازه دادن برای تحقیق میشه بهتر فرد رو شناخت

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.