2777
2789

نمیدونم چرا حس کردم رضاست😐

البته منم الان به همه مشکوکم

به بهزادم مشکوکم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Me too

اگه رضا باشه🥺دلم نمیخواد رضا باشه اصلاااا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اگه رضا باشه🥺دلم نمیخواد رضا باشه اصلاااا

😂من ک کلا حس خوبی ب رضا و مژگان ندارم. بدم میاد ازشون. با اون لوس بازی های مژگان

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
دست طرفو که داشت ظرفارو میشست دیدی طرف جون میزنه انگاری☹خیلی پیچیده شد 

اره حلقه دستض و‌دیدین!؟

دوستان کسی اون حلقه رو یادش نیست در طول فیلم دست کسی دیده یانه!؟

😂من ک کلا حس خوبی ب رضا و مژگان ندارم. بدم میاد ازشون. با اون لوس بازی های مژگان

دقیقا چندشم میشه هی میگه اقا رضا من عاشقتممم😂

همیشه ملینگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم 
وای سابیدین دیگ با این تاپیک 😂😂توروخدا نگین رضا اون کراش منه😭😭😭😭😭😭

چرا انقد رضا رو دوس دارین؟ بیخوده ک😐

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
شاهین نباشه یهو؟😐😐😐😂😂

؟؟؟؟