2777
2789
عنوان

همین الان چی خوشحالتون میکنه؟

202 بازدید | 49 پست

همه بیایین بگین چی همین الان باعث خوشحالتیتون میشه

و دغدغه ی این روزاتون چیه؟

شاید یکم به خودمون بیاییم و قدر زندگی هامون رو بدونیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ده تومن پول ک چیزایی ک میخوامو بخرم👻

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

برای همیشه یک کارت بدن که اتمام موجودی نداشته باشه‌

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

پول خیلی زیاد😊

امیر هم زودتر بیاد دیگه حوصلم سر رفته ☹

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

پول 

مسافرت 

خرید 

خبری که مدت ها منتظرشم 

عوض کردن خونمون 

مهاجرت از ایران 

پر شدن موهای سرم 🫶🏻 

بودن اونی که دوستش دارم کنارم 

هر وقت به قدر کافی رنج بکشی متقاعد میشی که      << خودخواهی >> عیب نیست؛ نتیجه گذشت های بیهوده‌ست

هر وقت این درد های کوفتی من تموم بشن عید منه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند