2777
2789
عنوان

همین الان چی خوشحالتون میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 49 پست
میدونم ،،،ولی اینا دغدغه این روزامه ..اصلیش سلامتیمه ۷/۸ سال درد میکشم خوب نمیشم،،نمیتونم کار کنم از ...

بازم همین که نفس می کشیم یعنی خدا خواسته که باشیم پس وقتی که هستیم هم باید قوی باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه دقیقا عین ما😓

ما واسطه شدیم خانواده خودم همکارهای شوهرم من قشنگ دیوانه شدم هر صبح ک از خواب بیدار میشم میگم چ خواب وحشتناکی دیدم بعد متوجه میشم خواب نیستم بیدارم دنیا زو سرم آوار میشه 

ما واسطه شدیم خانواده خودم همکارهای شوهرم من قشنگ دیوانه شدم هر صبح ک از خواب بیدار میشم میگم چ خواب ...

الان خوندم تاپیکتو 

دقیقا بلای که سر ما اومده سر شمام اومده البته ماله ما حواله ماشین نبود 

هر روزم شده عذاب و فکر و خیال خدا ازشون نگذره هم خودمون بدبخت شدیم هم پیش مردم آبرومون رفت هم باید جواب اونا رو هم ما بدیم

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
الان خوندم تاپیکتو  دقیقا بلای که سر ما اومده سر شمام اومده البته ماله ما حواله ماشین نبود&nbs ...

ای وای من همکارهاش شوهرم هستن سرکار اذیتش میکنن از اونور کلاهبردار گرفتن اما معلوم نیست پولی داره یا نه از خانوادم خجالت میکشم شوهرم سرکار اذیت میشه هرچی پول داشتیم دادیم اینور اونور الان حتی ۵۰۰ تومن تو کارتم ندارم 

ای وای من همکارهاش شوهرم هستن سرکار اذیتش میکنن از اونور کلاهبردار گرفتن اما معلوم نیست پولی داره یا ...

درک میکنم چون دقیقا خودمم تو همین وضعم خدا خودش کمکمون کنه

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
وقتی انقد با جزئیات چیزایی رو که میخوای لیست میکنی یقین داشته باش انقدر که قوی هستی و مصمم به زودی ه ...

🫠🫶🏻❤️

هر وقت به قدر کافی رنج بکشی متقاعد میشی که      << خودخواهی >> عیب نیست؛ نتیجه گذشت های بیهوده‌ست