2777
2789
عنوان

همین الان چی خوشحالتون میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 49 پست

دغدغه ی این روزام شغل همسرمه😩

دغدغه ی اعصاب خرد کنم ک نزدیکه س ماهه

اوار شدن مادر همسرم رو سرمه

دغدغهای روتینم غذا نخوردن دخترم. و  پرخاشگری پسر نوجوانم🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

زیر این فشارها له شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا؟

اخه یکی دوتا نیست ،اینکه بچمو ببرم دکتر بگه هیچی نیست نگران نباشه ،،جدیدا زیاد مریض میشه ،،

اینکه پول دستم بیاد برای شوهرم کفش بخرم برای روز مرد 

اینکه ..یه انرژی بدست بیارم به کل خونه برسم تمیز کاری کنم 

اینا فعلا فکرمو درگیر کرده 

اینم هست ده تومن صاحب خونه جور بشه اینجا موندگار میشیم نشه باید بلند شیم ..

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
پول  مسافرت  خرید  خبری که مدت ها منتظرشم  عوض کردن خونمون  مهاجرت از ...

وقتی انقد با جزئیات چیزایی رو که میخوای لیست میکنی یقین داشته باش انقدر که قوی هستی و مصمم به زودی همه شونو به دست میاری من مطمئنم

اخه یکی دوتا نیست ،اینکه بچمو ببرم دکتر بگه هیچی نیست نگران نباشه ،،جدیدا زیاد مریض میشه ،، اینکه پ ...

انشالله به زودی همه ی اینا حل میشه به این فکر کن که خیلی ها مشکلاتشون خیلی بزرگ تر از ایناست

اینکه زنگ بزنن بگن بیاید پولی ک کلاهبرداری شده رو میخوایم پس بدیم شما رضایت بدید بتونیم بدهی مردم رو پس بدیم بعد دوسه روز بعدش برم کربلا بعید میدونم جز این چیزی تو این دنیا باشه ک دیگه خوشحالم کنه 

خیلی چیزا .. بچم فکرمو مشغول کرده ،،غذا نخوردنش ،،یه غده زیر گلوش در اومده فکرم درگیرشه 

استرس خودت بدترین چیزه واسه درمانش یه دکتر ببر و بسپار به خدا هیچی نیست انشالله قوی باش

انشالله به زودی همه ی اینا حل میشه به این فکر کن که خیلی ها مشکلاتشون خیلی بزرگ تر از ایناست

میدونم ،،،ولی اینا دغدغه این روزامه ..اصلیش سلامتیمه ۷/۸ سال درد میکشم خوب نمیشم،،نمیتونم کار کنم از بس کار کردم قبلا نفس تنگی و درد شدید قفسه سینه،معده درد و..دارم 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
رفیق چند ساله همسرم شریک بودن با هم پولمونو خورده و تو شرایط سختی هستیم  کاش میشد برگردونه پول ...

ما ازمون کلاهبرداری کردن پول مردم دستمون بود اونارو بردن کاش پول خودم رفته بود اما پول مردم نه