سلام مامانا ، هفته هشت بارداری هستم ولی نمیدونم چرا علایم زیادی ندارم ، همش میترسم نکنه جنین سقط شده باشه ، همون حالت سقط فراموش شده، باید هفته بعد برای سنوگرافی تشکیل قلب برم ، استرس دارم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقد انرژی منفی وارد میکنی به خودتو بقیه با این حرفت . سقط چیه حالا زوده واسه علائم
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
نگران نباش منم مثل تو بودم اصلا علایم نداشتم و خمش تاپیک میزدم .همه قرار نیست علایم داشته باشن امروز ۱۶ هفته و یک روزمه و کلا به جز ۴ بار حالت تهوع و بالا آوردن علایم خاصی نداشتم و ندارم
خوشبحالت من الان ک ۲۲ هفته هم هسته بازم بعضی وقتا حالم بد میشه خسته شدم 😔😔
هم خوشبحالی داره هم به قول استارتر نگرانی داره چون نمیدونی داره رشد میکنه یا نه مخصوصا اگر مثل من یه بار سابقه سقط فراموش شده داشته باشی من شنبه یه سونو رفتم فعلا خیالم راحته ۲ هفته که از سونو میگذره استرس میگیرم🤣🤣از همین الان منتظرم دکتر انومالی بنویسه برم