2777
2789
عنوان

هفته هشت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌ فقط نیاز جنسیم صد برابر شده نمیدونم چرا حالم از خودم بهم میخوره😭

نه لعنتی من نیاز جنسیمم مثل قبله ... 

خیلی گاهی نگران میشم ک نکنه بچم چیزیش شده باشه

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
کاش منم اینجوری بودم ولی بجاش خیالم راحت بود که جاش اوکی هست .اشترس نبودنش بدتره

نه نه نه نگو واقعا وحشتناک بود من شش کیلو توی دو ماه کم کردم .....چرا انقد نگرانی چرا باید جاش اوکی نباشه؟ خدای ناکرده خونریزی که نداری؟ اصلا نگران نباش بعضی ها علائم ندارن من تا ماه آخر موقع بارداری اولم همینطور بودم یعنی غذا میخوردم فقط چون گرسنه بودم اما مزه دهانم انقد تلخ بود که هیچ لذتی نمیبردم روزی که زایمان کرده بودم وقتی آوردنم توی اتاقم برام شام آوردن تو نمیدونی عدس پلو بیمارستانو با چه ولعی میخوردم احساس میکردم خوشمزه ترین غذای دنیارو دارم میخورم بس که توی نه ماه از غذاها بدم میومد حتی مادرشوهرم شیرینی آورده بودن من مثل این ندیده ها هی میخوردم همه با تعجب بهم نگا میکردن آخه 9 ماه واقعا رنج کشیدم

استارتر ۱۰هفته هستم تا دو روز قبل خوب بودم از دیروز حالت تهوع گرفتم دیروز و امروز کلافه ام ،شاید برا ...

میدونی عزیزم ، من هفته دیگه صدای قلبش رو بشنوم خیالم راحت میشه، هفته پنجم که رفتم دکترم گفت سام بارداری. خوبه

استارتر ۱۰هفته هستم تا دو روز قبل خوب بودم از دیروز حالت تهوع گرفتم دیروز و امروز کلافه ام ،شاید برا ...

دقیقا منم مثل شما, همش به شوهرم میگم بزار برم سونو، البته نمی‌رم چون ضرر داره