2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی🥲

1255 بازدید | 44 پست

خیلی زایمان سختی داشتم،،همه اینجور نیستن، خوب بودا تا اخرش که بچه تو کانال زایمان گیر کرد و من ۹ سانت باز بودم درد شدید داشتم اما بچه نمیومد تا دوساعت و نیم که دیدن تو خطره برش زدن بچه رو به زور کشیدن بیرون بخیه زیاد خوردم،گفت داخلی چهار لایه بخیه خوردی 🥲الان۹ روزه زایمان کردم دردم هنوز شدیده مثل روز اول،امروز نگاه کردم انگار عفونت کرده مامانم میگه انگاریکی دوتاش باز شده،مامانمم درست متوجه نمیشه میگع من نمیدونم باز شده یانه🥲خودمم اینه میزارم چیزی متوجه نمیشم فقط دیدم یکم رو بخیه ها زرده احتمالا عفونت کرده من جیکار کنم حالم خیلی بده دردم خیلی زیاده😭راهکاری دارین زودتر خوبشم

خب بريد دكتر بهتون ژل شستشو بده انتي بيوتيك 

اگه بخيه باز شده باشه پماد بده ك زودتر جمع بشه 

واي چقدر سخت 

مو ب تنم سيخ شد🥲 

منم ٣هفته ديگه زايمانمه ولي سزارين اوووووووف

♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بريد دكتر بهتون ژل شستشو بده انتي بيوتيك  اگه بخيه باز شده باشه پماد بده ك زودتر جمع بشه&nb ...

داده هم انتی بیوتیک مصرف میکنم هم دوتا پماد داده،ایقد دردم شدیده نمیتونم تو ماشین بشینم برم دکتر و بیام،همش دراز کشیدم و دوتا دوتا شیاف میزنم ک یکم اروم باشم

داده هم انتی بیوتیک مصرف میکنم هم دوتا پماد داده،ایقد دردم شدیده نمیتونم تو ماشین بشینم برم دکتر و ب ...

عجیبه برا تو درد داره هنوز من هردوتا بچه هام بعد ۱روز کامل دردام از بین رفت برو پیش یه مامایی فوق تخصص ببینه مشکلت چیه عزیزم 

بخیه ها کلا تا ۷روز میفتن باز نشدن بخیه هات کلا افتادن اما جاشون باز میمونه تا ۴۰ روز یا ۵۰ روز جمع میشه برا عفونتت هم انتی بیوتیک مصرف کن زود از بین میره 

پماد تتراسایکلین بزن به بخیه هات 

تو تشت اب ولرم ونمک بشیت تمام کثافت و عفونت از بین میره دوسه بار در روز تکرار کن حتی دردت از بین میره...

خودتو با اب نشور با سرم شستشو بشور از داروخانه بگیر پنج شیش تا بگیر خودتو مرتب باهاش بشور 

برای سزارین چند هفتگی باید پرونده تشکیل بدیم ؟؟ منم تهرانم و سزارین  شما کدوم بیمارستان مدنظر ...

من چون از اول تحت نظر دكترم بودم تشكيل پرونده دادم از همون ٨هفته اينطورا 

اما اگه ميخواي جايي بري ك دكترش سزارين اختياري كنه بايد از ٣٢-٣٣هفته بري تحت نظرش باشي پيشش تشكيل پرونده بدي بعدم تقريبا ٣تومنم دكتر هزينه اختياري رو ازت ميگيره به علاوه هزينه هاي ديگه بيمارستان 

من بيمارستان مردم ميخوام برم 

زايمان اولمم اونجابوده

♥️♥️♥️