2777
2789

کلی کار مهم دارم ولی دوست دارم فقط بخوابم.یا دراز بکشم.چی بخورم زرنگ شم.تو دوران مدرسه هم تنبلی میکردم درس نمیخوندم همش نقاشی میکشیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت شده برات. سعی کن خودتو محبور کنی که پاشی یکاری رو تا اخر انجام بدی بعد که خسته شدی یکم دراز بکش. کم کم این میشه عادت 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

برو یه قهوه یا چایی بخور گوشی هم بذار کنار برو کارات بکن برنامه ریزی کن برا عید کدوم قسمت تمیز کنی بخودت برسی پنجره یا در باز کن یه هوایی بخوری نفس عمیق بکش....

من از ساعت ۴ بیدارم یه سره دارم زبان میخونم الان پاشم برم پسر بیدار کنم 

.......خدایا شکرت ....

منم همینم بخصوص مثل امروز که هم پریودم هم هوا ابریه هنوز بلند نشدم به کارام برسم، البته رفتارای رو مخ شوهرمم بی تاثیر نیست، نمیتونم حرف بزنم مجبورم بزنم تو دلم و تحمل کنم، البته حرفم زدم ولی درست نشده