2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با همسر

675 بازدید | 33 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه سوالم از بانوان عزیزه میخاستم بپرسم بنظرتون چی باعث میشه طلاق اتفاق بیوفته چون امارش خیلی بالاس و اینکه چه چیزی باعث طلاق عاطفی میشه و شما ب عنوان یه خانوم چه انتظاراتی از طرف مقابلتون دارین ممنون میشم نظر بدین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من  هر روز با ده ها پرونده طلاق سر و کار دارم

منطقه ای که من هستم عامل طلاق مشکلات اقتصادی، خیانت، دخالت خانواده ها هست

دختر پسرها با سنای کم ازدواج می کنن از رو احساسات چند وقت میگذره می بینن با دوست دارم عاشقتم نمیشه نون و آب برای زندگی فراهم کرد با یه بچه می افتن تو پروسه طلاق

یه سریها هم از لحاظ عاطفی می خورن به مشکل فضای مجازی هم حی و حاضر برای جبران کمبود محبتشون میوفتن تو ورطه خیانت

دسته سوم که آمارشون کم هم نیست متاسفانه خانواده ها هستن، که اینم بر میگرده به همون سن کم و عدم استقلال مالی، وقتی پسر مستقل نیست لاجرم پای خانواده اش تو زندگی مشترکش بازه ، وقتی سن دختر و پسر کمه از روی بی سیاستی مشکلات خصوصی خیلی ریز رو می کشونن به خانواده ها از یه مشکل کوچیک قابل حل یه مشکل لاینحل ایجاد میشه

از نظر من بی توجهی به زن و دروغگویی و بی محبتی این ۳ عامل باعث طلاق از طرف خانم میشه خودم زندگیم همی ...

بااجازت امضاتو کپی میکنم

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
من شوهرم پارانوئید داره حاضر به درمان نیست من دیگه تحمل تهمتهاش ندارم میخوام جدا بشم تلاش کردم ...

سوالم اینه شما رابطه قبل از ازدواج داشتین یا ب صورت سنتی بوده

سوالم اینه شما رابطه قبل از ازدواج داشتین یا ب صورت سنتی بوده

مردی از کنارم رد بشه فکر میکنه به خاطر من رد میشه حالا من با حجابم و آریش هم خیلی کم دارم همه به پاکی من قسم میخورن ولی اون مریضه

گوشیش خودش انداخته تو آب خراب کرد میگه تو پا گذاشتی روش توهم داره

مردی از کنارم رد بشه فکر میکنه به خاطر من رد میشه حالا من با حجابم و آریش هم خیلی کم دارم همه به پاک ...

ببینید این شکای نشات از یه جایی میگیره شما ببینید اگر خودتون میتونین حل کنین بکنین وگرنه برین مشاور ایشالله درست بشه زندگیتون 

ببینید این شکای نشات از یه جایی میگیره شما ببینید اگر خودتون میتونین حل کنین بکنین وگرنه برین مشاور ...

والا مشاوره رفتیم دکتر اعصاب روان رفتیم فقط دو ماه دارو خورد بد نبود بهتر بود ولی دیگه نخورد بعدش همون آش و همون کاسه 

الانم خونه بابام یک ماهه قهرم

والا مشاوره رفتیم دکتر اعصاب روان رفتیم فقط دو ماه دارو خورد بد نبود بهتر بود ولی دیگه نخورد بعدش هم ...

الان از هر خانوم متاهلی سوال میکنی یا قهر کرده یا طلاق گرفته یا از زندگیش راضی نیست بنیاد خانواده های ایرانی پاشیده از هم. اینکه ب شما اینقد وسواسه یا از دوس داشتنه زیاده یا یه اتفاقی افتاده اینجور شدن ایشالله مشکلتون ب حق اقا حق حل بشه