2777
2789
عنوان

لطفا یه راه حل بدین

141 بازدید | 22 پست

بچه ها من عضو نی نی سایتم و چون نخاستم شناسایی شم با یه خط دیگه تاپیک زدم

‌بیاین یه راه حل بدین

خواهرم هشت ساله پیش با پافشاریه خودش با یه مرده بددل ازدواج کرد، بابام اصلا راضی نبود اون اقا قبلن ازدواج ناموفق داشته و از خانوم اولش یه دختر داره که دست خوده خانومس، اولاش خواهرم بددلیشو میزاشت پای غیرتش اما رفته رفته متوجه شدیم که اون اقا انگار مشکل دارن، به خواهرم میگفت که برادرام اومدن تو نباید بیای جلوشون، هروقت براش مهمون میاد بدون سلاملیک میره تو اشپزخونه تنها میشینه، نباید باهاشون سلاملیک کنی داداشام یا یه مرده دیگه حتی تو حیاطم بودن حق نداری از کنارشون رد بشی، حق نداری بری بیرون حتی تا سره کوچه هرچی لازم داشتی بگو خودم میگیرم. حواس پرته بشدت عصبیه و دست بزن داره، قبلنا که خونه خواهرم میرفتم همسرش که یادش میرف کدوم از وسیله یا پولاشو کجا گذاشته به ابجیم میگفت که خانوادت برداشتن اونا دزدن وقتیم پیدا میشد یک درصدم احساس پشیمونی و شرمنده گی نمیکرد

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️

اون اولا ابجیم زیاد از زندگیش چیزی به ما نمیگفت سنش کم بود و فکر میکرد چون اون اقا انتخاب خودشه ما برای جدایی پشتش نیستیم،مادر شوهرش میگفت شوهره منم همینجوری بوده بچه که اوردم درست شد، خواهرم بچه دار شد و یه پسر اورد یه مقدار اخلاقش خوب شد اما بد دلیش مثله قبله به زمینو زمان شک داره همرو خراب میدونه و خودشو بهترین ادم، خواهرم حق نداره پاشو از خونه بزاره بیرون اگه یه کاره واجبی داشته باشه باالتماس و گریه زاری شوهرشو راضی میکنه بره بیرون البته تنهام نه با خواهر شوهرش،این اقا اونقدر بد دله که وقتی کرونا گرفتن نه خودش دکتر رفت نه خانوم و بچشو دکتر برد چرا چون دکتر مرده. وقتی بابام میرفت خونه ابجیم،اون باید مانتوشلوار بپوشه یه روسری یا شالم سرش و یه چادر رنگیم باید سرش کنه،چرا چون اقا بد دله چون ایشون دستور داده،الان خواهرم برام عکس میفرسته سریع پاک میکنه ک اون نفهمه چون بددله اگه بفهمه بیچارش میکنه

به خواهرم گفتم خب برین مشاور میگه همسر اولش با کلی درده سر بردش اما درست نشده، وقتی بهش بگی برو مشاور میگه مگه من روانیم، من مشکلی ندارم بگی بقیه چرا مثل تو نیستن میگه بقیه بی غیرتن، خواهرم دیگه بریده امشب بهش گفتم یه فکری وردار تا کی میخای به پای این مرد بسوزی، بهش پیشنهاد دادم که جدا بشه و دلشو قرص کردم که هرچی بشه خانوادش تا اخر پشتشن. 

حالا به غیره جدا شدن راه دیگه ای داره که جلو پایه ما بزارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم راه حـل واضحه . خواهرتون جـدا شن از ايشون اينطورى كه نميشه به زندگى ادامه داد

سلام گلم 

واقعا نمیشه خواهرم الان افسردگی داره و اونقدر بیرون نرفته ک الان بره بیرون بخاد با کسی حرف بزنه به تته پته میفته خدا ازشون نگذره که یه انسانو اسیر کردن

نمیدونم چه راهی هست 

ولی یک چیز بگم خدا وند در قرآن گفته هیچ گاه به کسی وسوسه نکنید که جدا بشه البته من دقیق آیه و ترجمه رو نمی‌دونم فقط مفهوم رو میگم  بهتره راه حل دیگه ای پیدا کنید و یا موقعی که خودش تصمیم به  جدایی گرفت کمک کنید اما بهش پیشنهاد ندید 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

الهی بگردم جلو باباش با مانتو شلوار و چادر ؟؟؟؟ آخه کدوم آدم روانی اینطوری می‌کنه چرا خواهرت تا الان ...

اصلا یک درصدم انسانیت نداره حتی به خواهرای خودشم رحم نداره به اونام میگه خراب،تازه اقا یه بچه دیگم میخاد

چه راه حلی میشه داد اخه😔 قانع کردن این سبک ادما واسه رفتن پیش روانشناس خیلی سخته چون اصلا ...

اصلا نمیره حرف حرفه خودشه زیادیم بهش فشار بیارن کتک و کتک کاری راه میندازه

من نمیگم طلاق بگیره اما قهر کنه یه مدتی و خانوادت به شدت باهاش برخورد کنن شاید درست شد اگه بعد از چندبار قهر و برگشتن و تعهد گرفتن ازش درست نشد اونوقت یه فکری به حالش بکنید. بچه کارو خراب کرده، گناهش گردن مادربزرگش

اصلا نمیره حرف حرفه خودشه زیادیم بهش فشار بیارن کتک و کتک کاری راه میندازه

اره میدونم حقو کاملا ب خودش میده

من نمیگم جدا شن یا نه ولی اگه موندگار شدن نزارید دیگه بچه بیارن😔فک کن بچه ی این اقا دختر باشه ....