2777
2789
عنوان

لطفا یه راه حل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 22 پست
اره میدونم حقو کاملا ب خودش میده من نمیگم جدا شن یا نه ولی اگه موندگار شدن نزارید دیگه بچه بیارن😔ف ...

دقیقا حرفی که به خواهرم زدم،نه دیگه فعلا نمیزارم بچه بیارن

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️
سلام گلم  واقعا نمیشه خواهرم الان افسردگی داره و اونقدر بیرون نرفته ک الان بره بیرون بخاد با ک ...

من خواهرتون رو درک ميكنم چون درگير پدرى هستم كه يه جور ديگه روانم رو آزار ميده

پس بيشتر از هركسى ميدونم افسردگى و فضاى متشنج خونه چه حالى به آدم دست ميده!

براى رهايى از افسردگى خواهرتون بايد از اون خونه رهاشه

اگر پدرتون و شماها مشكلى نداريد كمكش كنيد بياريدش پيش خودتون ، براش وكيل بگيريد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرتون رو درک ميكنم چون درگير پدرى هستم كه يه جور ديگه روانم رو آزار ميده پس بيشتر از هركسى مي ...

نه واقعا مشکلی نداریم از خدامونم هست همگی داریم پایه یه ادم روانی میسوزیم 

نه واقعا مشکلی نداریم از خدامونم هست همگی داریم پایه یه ادم روانی میسوزیم 

من روانشناسى خوندم. بى تعارف بهت بگم حداقل من نديدم افرادى مثل شوهرخواهر شما درمان شن چون معمولا «خودشون نمیخوان» درمان شن اصـلا !

پس روى درست شدن ايشون و اصلاحشون حسـاب نكنيد. فقط به خواهرتون كمک کنید خودش رو پيدا كنه و مداركشون وو آماده كنيد براى دادگاه. اميدوارم همسرش شر نباشه و راضى به طلاق شه

من روانشناسى خوندم. بى تعارف بهت بگم حداقل من نديدم افرادى مثل شوهرخواهر شما درمان شن چون معمولا «خو ...

واقعا درست بشو نیست. شوهرش اصلا براش مهم نیست ابجیم که میگه اخر یکاری میکنی بچرو وردارمو برم اون میگه خب برو از تو بهتراش هستن پسرمم بزرگ بشه خودش میاد سمتم چون خون خونو میکشه 

واقعا درست بشو نیست. شوهرش اصلا براش مهم نیست ابجیم که میگه اخر یکاری میکنی بچرو وردارمو برم اون میگ ...

جدى؟ چه بهتر ! همش ترس داشتم نكنه تهديد به مرگ يا خدايى نكرده انتقام با ا س ى د كنن

پـس معطل چى هستيد؟ الان كه خود شوهرشم مشكلى نداره توافقى جداشن

باوركنيد طلاق چيز وحشتناكى نيست كه تو ايران انقدر همه ازش ميترسن

چنين زندگى به مراتب ترسناكتر از طلاقه 

جدى؟ چه بهتر ! همش ترس داشتم نكنه تهديد به مرگ يا خدايى نكرده انتقام با ا س ى د كنن پـس معطل چى هست ...

موقع دعوا که اینطوری میگه ای کاش واقعا تو عملم همین باشه،طفلک اسیر شده، اصلا طلاق بد نیست بد اینه ک عمرتو جوونیتو پای ی ادم بی لیاقت بزاری ولی من دیگه نمیزارم بسوزه خودم همه کاراشو انجام میدم دیگه بسه هرچی زجر کشید